Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Všem, kteří neumí číst /případně blogy čtou systémem rychločtení "tedy co každých 5 řádků" - ať si otevřou na wikipedii do mého článku vloženou přílohu s podrobným životopisem Miroslava Kalouska. A v kapitole s názvem "Po odstoupení z funkce předsedy KDU-ČSL" se v pátém řádku shora skrývá ono magické číslo necelých 180 miliard korun - které byly tehdejším deficitem státního rozpočtu ČR. Pane Caho a plus vy ostatní neználkové, styďte se a vraťte se zpátky do základní školy. MAUCTA ;-(8-o

2 1
možnosti

Ono taky kdo by to četl - po prvním odstavci je celkem jasno, o čem to je.

Stačilo napsat "nemám rád Kalouska, mám rád Babiše" a přečetl by si to každý až do konce.

0 0
možnosti

Také nesouhlasím. Pokud vím, tak Kraďous byl nejlepším ministrem financí celé Galaxie, nikoli pouze EU, takže jste mu opravdu ubral hodně "zásluh".

4 3
možnosti

P57e57t25r 66B70u50r69i59a79n

30. 1. 2020 18:35

Nebyl bych k Babišovi až tak tvrdý. Ovšem to označení je výstižné.

2 1
možnosti

Z toho, že nelitujete času na napsání několikastránkového pamfletu proti polomrtvému politickému turistovi a neváháte ho zveřejnit ve velice čteném mediu mě vychází, že jste exhibicionistický nekrofilní grafoman. ;-D

Je mě vás líto. :-/

2 5
možnosti

Pane Kucero. Vasem trem slovum vaseho prispevku, jako starsi Cech, nemohu rozumet. Ne tak smyslu tech slov, ale proc byli vami pouzity. Pri kvetnatosti ceskeho jazyka i se vsemi temi prupovitkami uvnitr, jste mohl to rici lidove.

Jestli pochazite z Prahy, nebo z jeji blizkost, doporucuji navstivit kteroukoliv cast Moravy a ti vas te JADRNE cestine nauci. Da se to napsat v lidove satyre a take pro zasmani.

Uvaha, aby rec nestala.

2 0
možnosti

...;-D;-D já si toho přeji...;-D;-D

0 0
možnosti

politika je nejhloupejsi a nejslozitejsi zpusob, jak si vydelat penize, pokud nekradete. Znam kvanta lidi, co si vydelaji vic nez Kalousek, a nemusi neustale poslouchat vylhane urazky.

1 2
možnosti

Jeho čas v politice už skončil,,,,,

2 0
možnosti

P47e89t36r 39B24u18r98i38a92n

30. 1. 2020 12:18

Ale furt mu to dost sype. Sice ne tolik jako Andrejkovi, ale pořád to jde.

0 0
možnosti

Kalousek je váženým poslancem proto, že voliči ho do této funkce zvolili. I takoví voliči existují. Smiřte se s tím.

4 4
možnosti

P41e61t61r 49B51u93r62i66a19n

30. 1. 2020 11:50

Je to takový veselý blog plný lživého podsouvání a manipulací. Kalouskovi je vyčítáno, že Praha bude muset řešit dobíjení elektroaut a ODS zase to, že kdesi na Vysočině za vlády ANO si lidé nemají kde nakoupit. Anebo že za vlády ANO (ČSSD) nemáme zásluhový sociální systém, za což prý může taky může Kalousek. No maucta.

A mimochodem, na stavební spoření, které stavebním spořením vůbec není, bych lidem nedal ani korunu. Nechápu, proč zbůhdarma někdo pobírá nějaké úlevy a státní příspěvky na své vlastní spoření. To platí i o III.pilíři.

A pikantnost na konec je tvrzení autora, že bez Agrofertu by měl státní rozpočet problémy. To mě fakt rozesmálo. A k tomu odkaz, který na nic takového neodkazuje. Tak potom vězte, pane Šindeláři, že Agrofert čerpá zpravidla tolik, nebo vyšší dotace, než kolik odvede na daních. Ze svých daní ho prakticky živíte vy, ne on vás. Miluju tyhle užitečné voliče ;-D

Z výroční zprávy holdingu Agrofert vyplývá, že společnost loni zaplatila na dani z příjmu 1,505 miliardy korun, na dotacích ale celkově loni Agrofert zkasíroval 1,533 miliardy korun na dotacích.

https://echo24.cz/a/w7PXm/jak-babis-a-jeho-firmy-plati-dane-davame-mu-vic-nez-odvede-statu

A hlavně se suma dotací, které koncernové firmy získaly, a výše čistého zisku téměř překrývají.

Závislost firmy, kterou premiér Andrej Babiš zaparkoval ve dvou svěřenských fondech, na subvencích placených z daní – ať už českých nebo evropských daňových poplatníků – se tak povážlivě zvýšila.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/penize-z-dani-udrzely-agrofert-v-miliardove-lize-75189

8 2
možnosti
Foto

Já bych to brala. Konečně by tam byl někdo inteligentní a čistý.

4 2
možnosti
Foto

No pan Kalousek sám jasně prohlásil, že ve vládě nebude tedy již od nadpisu je váš blog blábol.

8 2
možnosti
Foto

Kde svůj bl(á)bol vzal Ahmed ibn Polický, vážně nevím a o které vládě to vlastně Kalousek hovořil, že v ní nebude, rovněž tak! Ovšem ve vládě pana premiéra Petra Fialy, který si úžasně fandí, že volby do Sněmovny za dva roky vyhraje, by byl chemik Kalousek jako ekonomický diletant určitě nesmírně rád...;-D

1 0
možnosti

Seriozní hodnocení článku:

Štvavý styl s vylhaným hodnocením pana Kalouska a dalších exčlenů vlády. Nedůvodný údiv nad tím, že rozumní a slušní lidé neprotestovali proti zřejmě nejlepšímu ministru financí ČR (když titíž protestují proti panu Babišovi a některým členům jeho vlády - důvodně).

Bulvární důvody k osočování.

Zaslepenost, vedoucí k neuvěřitelné agresivitě autora.

13 2
možnosti
  • Počet článků 323
  • Celková karma 18,05
  • Průměrná čtenost 1152x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).