Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Počkejte - čemu se vlastně divíte?  Že nikdo nevyrábí konzervy, o které by byl pramalý zájem? Že nikdo nechce nahradit uzeného lososa či makrelu uzeným kaprem (kolik z nás by to kupovalo)?  Že někdo vyváží za vyšší cenu vše, co bezproblémově neprodá u nás?

   To se divíte hodně nerozumně.

2 0
možnosti
PK

P74e89t92r 55K15a46p62l26a40n

21. 12. 2014 21:41

Myslím, že ke zjištění, kolik lidí by tuzemské rybí výrobky kupovalo, je třeba zkusit je alespoň nabídnout. Bohužel Reklamní kampaň "Ryba domácí" za 178 milionů Kč nevedla ani náznakem k nějaké výraznější nabídce sladkovodních ryb v naší obchodní síti. Prodejci se zřejmě raději drží osvědčeného a zavedeného sortimentu a nechtějí riskovat případný obchodní neúspěch. Ministerské kampaně evidentně nic nevyřeší, jenom rozhází zbytečně prostředky ze státní pokladny. Je možné, že si přitom pár ministrových přátel dobře vydělá, ale to je také jediný užítek

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).