Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vy jste komik. Píšete o podlomeném zdraví našeho školství a vůbec vám nedochází, že předchozí 4 roky vládlo ANO.:-P

3 1
možnosti
Foto

Jestliže těžce podlomené zdraví školství z dob vládnutí Plagy z ANO nebylo zavčas za vlády ODS od ledna okamžitě podpořeno Gazdíkovou gibsovou dlahou, tak totálně uhnilo a upadlo. ;-(

0 0
možnosti

To muselo dát práce a přitom taková blbost...Stačilo napsat nemám rád novou vládu, nebo stýský se mi po budelípovi

6 0
možnosti
Foto

Ad Pepa Zahrádka. Je vidět, že je totální mimoň, protože blogerský článek musí mít nějaký minimální počet slov nejen v perexu ale i v hlavní části textu a napsat 4 slova "nemám rád novou vládu", by podle Kodexu blogera neprošlo. ;-( A mimochodem, Pepa Z. dokončil ZŠ ve kterém ročníku??

0 3
možnosti
Foto

Máte špatně nadpis. Má být Námitky občana Šindeláře ... ;-D

6 1
možnosti
Foto

Ad P. Dvořák. Komentovat nápady Pavla Dvořáka a jeho vybrané laskavé "přicmrndovače" je zbytečné, protože to je včetně toho jeho typického smějícího se smajlíka /smějícího se pouze Dvořákově vyjímečnosti myšlení/ kapitola sama o sobě.!!

0 2
možnosti
Foto

Námitky občanů se nezačínají množit. Naopak jich ubyvá což jasně ukazuje růst podpory při vládnoucí strany a naopak pokles ANO, ČSSD a komunistům.

Vás článek je naprostý blábol odrážející vaše představy ne realitu.

5 1
možnosti
Foto

Jaká je v Česku situace opravdová, vyjadřují jednoznačné názory blogera iDnes Radka Polického(61314) plus tří plusařů a případně dalších, a kdo se těmito názory neřídí je neskutečný blbec. ;-O

0 1
možnosti

J58i49r75i 18B68o63r

17. 3. 2022 13:23

Slovy klasika" buď jsem blbej já nebo Von"

To je zase síla.Rv

7 0
možnosti

Po přečtení blogu mám pocit jakoby tato vláda rezignovala na vnitřní problémy této země a řešila válečný konflikt a jeho dopady, což je dobře.

Ovšem daleko větší legitimitu a rozhodovací sílu pro podporu Ukrajiny v dané chvíli by měli míti zástupci EU, resp. NATO než jednotlivé země.

Nevím sice, jak to dnes vypadá ve školství o kterém píšete, ale je jasný, že obavy ze situace českých domácností, nejistota a strach z budoucnosti jsou zcela legitimní a bylo by fajn, aby byly nejen součástí politické debaty, ale hlavně pragmatického konání Fialovy vlády, což činí i jiné země , tož tak...

5 1
možnosti

Řekl bych, že vláda dělá vše proto, aby válka nedošla sem. To je hlavní. Dokud žije Ukrajina, je naděje. Nikdo nechce ruské tanky v Čopu.

Autor je jako ten mlynář Hošek, kterej uhořel, protože místo hašení mlejna vyndaval zpod podlahy zapadlej hasák.

3 1
možnosti

A77d88a76m 26M91a78l22ý

17. 3. 2022 11:15

Zhrzený příznivec ANOfertu vyplodil velmi zmatený text Rv

16 2
možnosti
Foto

Ad Adam Malý. Docela by mě zajímalo, jak pan Malý /pro absenci jeho fota není možné se podívat na jeho ctěný obličej, za jiných okolností by bylo možné napsat jeho oduševnělý xicht/ a jeho momentálně 14 plusovačů přišlo na názor, že svým způsobem uvažování jsem Kobliha?? Jakpak by se asi líbilo "diskutujícím čtenářům" Dubovskému, Matuškovi, Malému, Valičkovi a dalším, kdyby tady někdo bez nejmenších důkazů o nich napsal, že pánové tito a další jsou vlastně soudruzi - překabátění komunisté? Převlečených komunistů a 32 let v dresu ODS znám ze svého okolí několik. A je ještě by bylo vhodné dodat, že pánové nyní nedělají doma v tichosti (aby je proboha nikdo neviděl!!) nic jiného, než že si do průvodu vyrábějí mávátka a cedulky s nápisem "ať žije káesčé"??? [>-]

0 2
možnosti

A hele, další Agroferda Mravenec, pomluvy všeho druhu.

15 3
možnosti
Foto

Ondrej Dubovský si myslí, že když nemá u diskusního profilu svoje foto a nikdo jej nezná, že může nasadit pomlouvačnou kampaň všeho druhu a že je na ni někdo zvědavý.

6 7
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).