Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a60n 59R44á23ž

15. 4. 2020 10:15

Když se v jednom článku splete dohromady několik vzájemně nesouvisejicich témat, stane se z něj nic neříkající guláš nadávek na vlády.

Začátek byl dobrý, neb sucho je veliký aktuální problém a je už pět minut po dvanácté, aby se proti němu v reálném čase letošního roku něco dalo dělat, ale razantní opatrní k zajištění vody se se pro naši budoucnost musí udat rychle.

Ty "šmejdi" už jsou nadbytečníRv

0 1
možnosti
Foto

Ale klíčema jste v 89. chrastil, že jo?

Tak si teď nestěžujte.;-)

0 0
možnosti
Foto

Klíčemi jsem v 89. roce /na rozdíl od pana blogera Faltýna nechrastil/, ale měl je pěkně schované v kapse, abych o ně později nepřišel, což se mnoha dnešním bezdomáčům záhadně stalo. A svým blogem "si nestěžuji", pouze poukazuji na záhadu, co všechno se našim politikům i přes jejich tutové předvolební sliby z jejich dutých hlav totálně vypařilo neznámo kam. ;-) ;-(

0 0
možnosti
JT

J45i82r67i 95T27i73c50h70y

14. 4. 2020 17:52

Trochu krome prehard. Neustale se stavi nove domky na urodne pude, vedou k nim silnice, slouzi jim obchody s parkovisti, mezi polmi chybi meze s rostlinstvem, voda odteka kanalizaci, Tyto a dalsi duvody prispivaji k suchu.

2 0
možnosti
AL

Druhá strana mince by byl článek o tom, jak obce, sdružení občanů, Voda z Tetčic a kdokoli další pořádají křížové tažení proti stavbě přehrady za našimi humny a státu kvůli děravým zákonům nezbude než to brát v potaz. Viz kauzy dálnice, obchvaty atd.

5 0
možnosti
Foto

Naši papaláši se ve věci zatopení části české krajiny přehradami pro výrobu českých potravin nemohou domluvit - protože kalkulují, že na stejném místě by mohli Korejci, Číňané a nebo Němci a kapitalisté další postavit pro zajištění zaměstnanosti v ČR svoje koloniální montovny...!

0 1
možnosti
  • Počet článků 323
  • Celková karma 18,05
  • Průměrná čtenost 1152x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).