Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sám nechodím nakupovat, a tak bych si toho ani nevšimul. Obchodní řetězce prý cenu zdvihnou téměř na dvojnásobek na pár dní, a pak prakticky za normální cenu to zboží prodávají "ve slevě"! Podvody supermarketů na nás starších jsou grandiózní! :-)

3 0
možnosti
VV

Ne pry. Opravdu. Spotrebitelske casopisy o tom nescetnekrat psaly.

2 0
možnosti
Foto

Téma slevových akcí není podle mého až tak složité.

Výmluvu v letácích "do vyprodání zásob" zrušme (úprava legislativy o maloobchodním prodeji) a věc posuzujme jako porušení veřejného příslibu. Na to už má ČOI páky a obchodníci si rozmyslí lákat zákazníky na "prázdné regály".

1 0
možnosti
VV

Jsem z toho clanku ne ponekud, ale hodne zmaten.

Pod mnozstevni slevou si nepredstavuju na dva rohliky vBille, ale kdyz od velkoobchodu nebi primo od vyrobce koupim 1 000, 10 000, nebo rovnou milion vyrobu.

Ze ruzne velka vejce maji jinou cenu je logicke zrovnatak jako vejce z jineho chovu.

A statni maloobchodni ceny, kdy dejme tomu salam vysocina, pokud vubec byl, stal po celem state stejne zkoncily nekdy pred 30. roky.

4 1
možnosti
Foto

Pan Vokoun Vladimír se mi snaží předhazovat něco, o čem vůbec nepíšu. Jako například, že "asi nevím", že různě velká vejce mají různou cenu, a že asi vůbec nevím, že je cenový rozdíl mezi chovem klecovým a podestýlkovým nebo, co si pan V.V. představuje /na rozdíl ode mě!/ pod pojmem množstevní sleva - a jak je z článku celkově zmaten...!

0 0
možnosti
MB

Kamarádka pracovala v Penny. Měli mít 5 dní mléko v akci. Přivezli jim 5 palet. Každé ráno jednu vytáhli, do hodiny prodali a do večera tam stála prázná paleta pod nápisem Mléko v akci. Na dotazy pak mohly po pravdě odpovídat "Dnes už nemáme. Zítra bude další." Je to tak 15 let a koukám, že se někde nic nezměnilo. Billu u nás nemáme, celé město je nízkopříjmové, ale místní Penny má lepší zásobování od doby, kde o kilometr dál postavili Lidl.

2 0
možnosti
PD

P75e32t95r 68D61r15a89p61a49l

18. 5. 2021 10:18

co je to za blábol. to má jako obchod mít zboží Xx tolik, aby na autora vyšla sleva, když si vzpomene minutu před zavíračkou?

1 2
možnosti
Foto

Solidní obchod by měl mít předem inzerovaného /slíbeného/ zboží dostatek až do konce prodejní doby. A kdo takovou zásadu nedodržuje, mezi solidní obchodníky nepatří, protože spíše patří mezi nesolidní podvodníky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 21,05
  • Průměrná čtenost 1155x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).