Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sgt.Hoog

20. 4. 2012 19:52
Závist a neschopnost....

Na polských potravinách vyrůstám "od děcka" a nevadí mi ani posypová sůl ani jiné(vaječné) výmysly.Chutná mi to,jsem zdráv a zítra jedu do Polska na targowisko (jako desetitisíce občanů v pohraničí) na pravidelný nákup masa,uzenin,vajec zeleniny a ovoce.Natankuju plnou nádrž levnějšího a kvalitnějšího benzinu než je u nás.Do hytlermarketů vůbec nechodím-utrácím za pečivo a pivo v malém obchůdku za barákem,abych jim zvýšil aspoň trochu obrat.Hnusná doba,blbá nálada,ale na schopnější poláky to nelze svádět.Tady tou vítanou hysterií proti polským potravinám se zakrývá špína v naší politice......lidé bděte a neskočte našim politikům na jejich o hodně více přesolený špek.....;-)

1 0
možnosti
JL

uumaa

21. 4. 2012 2:18
Re: Závist a neschopnost....

Plně souhlasím. R^

0 0
možnosti
JS

kelner

20. 4. 2012 16:11
Kdyby

Pokud by se naši představitelé při vstupu do EU postarali o zemědělce tak jako Polsko, mohli bycom v klidu jíst české výrobky. Tehdy ovšem platilo, že přece kvůli hrstce zemědělců nebudeme komplikovat náš vstup do EU. Máme přece Prahu a potraviny dovezeme.

1 0
možnosti

milinek

20. 4. 2012 14:25
Osolit?

Nevím nevím, u nás to lidi stejně koupí a slupnouRv, hlavně že je to levné !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 323
  • Celková karma 18,05
  • Průměrná čtenost 1152x
Moje články s často zcela nezbytnou dávkou ironie jsou o věcech a událostech ze života kolem nás a nejen z jižní Moravy.  V minulosti jsem profesně působil v oborech reklamní grafiky a vědecké ilustrace. Nejsem členem žádné politické strany a ani hnutí - a protože je pokládám za zbytečné, od roku 2016 nechodím k žádným volbám. Podle osobní zkušenosti se řídím heslem: "Všechno zlé je k něčemu dobré". Nyní jsem důchodce (ročník 1949, Blíženec).