Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RO

Článek se nedá číst. Změť kurzívy a Tučného písma.

0 0
možnosti
PT

Clanek jsem si chtel precist, ale je to tak neuveritelna smeska kurzivy a tucneho pisma, ze to proste nedam...

1 0
možnosti
MW

každý má plnou hubu  to ho jak chce nakupovat české potraviny od českých výrobců a pěstitelů a pak jdou stejně nakupovat k vietnamcům..!!

0 0
možnosti
PK

Pokud se nemýlím tak dotace z EU by měly být nyní shodné, záleží jen co přisypou národní vlády. Rozdíl v nákladovosti Západ x ČR je často ve velikosti výrobců, naši jsou relativně malí. Vím od cukrovarnického odborníka, že i Hrochův Týnec, naše chlouba, byl prý prdítko. Jsou mi sympatičtí Finové, kteří kupují rádi své dražší tuzemské maso, i když dovoz je levnější. Jiná cesta asi dnes není, ale podmínka je, že tuzemské bude výborné kvality, méně sajrajtů. Např. Horácké máslo z Olešnice považuji chuťově za vynikající, kam se hrabe Madeta či Kunín a rád za něj dám 40-45 Kč.

0 0
možnosti
JV

Dobra pripominka od nekoho informovaneho! Zatim ale prevlada mytus (fama) o tom, ze Cesi si nevyjednali dobre pristupove podminky do EU a proto maji tak male agro dotace a proto jsou nase potraviny tak drahe.  Ve skutecnosti nyni ma konecne cesky farmar takove podminky, aby se stal tak bohatym jako treba farmar bavorsky.  Bohuzel, nikdo na venkove nechce zbohatnout a tak radeji budou dojizdet 50 km do prace a jejich pole budou obdelavat Holandane !

0 0
možnosti