Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K padesátníkovému tématu: Dvě blondýnky- jedna, ,,výš, že s padesátníkem je to nejlepší?". Druhá: ,,FAKT? A co takhle s korunou?"8-o;-)

2 0
možnosti
Foto

-samo, že dotaz ,,VÍŠ?"8-o Ale s tvrdým (Y) dle úhlu pohledu;-)Též možné padesátníkovo dilema. Jojo, sou to paradoxy8-o;-)

0 0
možnosti

Autore, vědomě lžeš. Nejen Češi, ale i Moraváci a Slezane si za války vystřelili. V první i druhé a taky za RU a před tím jen za Rakouska. Takže antikarma za trapnou slátaninu

2 0
možnosti
Foto

Je pravda, že v roce 1938 byla skvěle vyzbrojená, ale hlavně morálně odhodlaná československá armáda připravena bojovat za obranu vlasti. Bohužel prezident Edvard Beneš ji protiústavně nechal ustoupit bez boje z pohraničních opevnění. Mimochodem tomuto arogantnímu politikovi bylo v té době 54 let! O blondýnkách v jeho okolí moc nevím. Ale hloupý padesátník asi v šedesáti nijak nezmoudří. Z dvacetiletého blbce také pravděpodobně bude za padesát let spíše než moudrý stařec, blbec sedmdesátiletý. Beneš daroval bez boje republiku Gottwaldovi, když mu bylo 64 let. Mimochodem Gottwald měl v roce 1948, 54 let! Ale podívejme se jak arogantní je Zeman už při zvolení prezidentem v 69 letech! Je pravda, že v době opoziční smlouvy, když se Zeman stal premiérem mu bylo 54 let! stejně jako jeho spolupachateli Václavu Klausovi bylo v roce 1992 kdy poprvé vyhrál volby 51 let a už tehdy občas trpěl na mladé blondýny, i když možná víc na mladé blonďáky. Rozloučil bych se trefným citátem myslím pana Horníčka. Není pravda, že moudrost přichází s věkem. Někdy věk přichází sám!

0 0
možnosti

;-D... tak ešče tu blonďatou hraběnku, vyhlásit někemu válku .... a mááám splněno !

2 0
možnosti

Alternativou je předpokládat, že padesátníci jsou v situaci vhodné pro vrchol politické či jiné profesní kariéry: mají nasbíráno dost zkušeností i kontaktů, dostali se v kariéře kam potřebují, sice již nemají tolik energie a bystrosti jako dřív, ale úbytek ještě není tak velký a je více než kompenzován zkušenostmi. Ideální stav pro svedení tlusté stážistky nebo rozpoutání světové války.

5 0
možnosti
Foto

Vybral jste si jen malou skupinu padesátníků a paušalizujete. A dehonestujete ji kolektivní vinou. 

Ale nic; i vám jednou bude padesát a alespoň budete mít přichystán ortel. Kdo chce kam, až se ucho utrhne. :-/

0 0
možnosti
Foto

I12v67o 96C40i50l50i50c28h

8. 6. 2014 10:20

Když tak koukám na rok mého narození, asi se již brzy dozvím, jak to vlastně s těmi padesátníky je ;-)

1 0
možnosti

Jak vidno pane kolego, jsme na tom stejně ;-D

1 0
možnosti
Foto

Největšími blbci na světě jsou mnozí arogantní padesátníci;-)Nejednou i bez rozdílu věku8-o Ono, když ujíždí vlak, může být snaha přestoupit do jiného rychlíku, být ,,IN", špica, ten pan NEJ, hrát si na většího, stihnout další - jeden, dva, tři životy, udržet se ,,na špici"...K tomu rozum po poklopcem a je vymalováno. Jenomže světem vládne ...., a mnohá ta ,,děvčátka"  to maj daná od přírody, že. No a pak i se starým kozlem točí, jak zkušená dáma s pubertˇákem;-D Jinak , ne že by pan autor nevěděl, ale dobré ,,THÉMA", že, ehm, či tak ,,cosi". I kdyby kalhoty byly nad kotníky;-) Nic nového;-O8-o;-)

1 0
možnosti

to poznáte až vám bude padesát

0 0
možnosti

Tak v DNA je to určitě, bez DNA byste nerozlišil ani chlapce od dívky. A vzhledem k tomu, že si ty dívky ty padesátníky berou, tak je otázkou, v kolika to chytá ty nezletilé dívenky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1044x
Jsem byvaly sr. inzenyr ktery pracoval na orbitalni stanici ve Washigtonu a Houstonu. Muj sef byl druhy astronaut z Apollo 13, Fred Haise. Pred tim jsem pracoval jako Projektovy manazer na mega projektech v USA a strednim vychode. Pozdeji jsem byl vysokoskolsky pedagog na trech Australskych universitach a VSE.

Seznam rubrik