Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

pripad Schapelle Corby neni tak jednoduchy a nevinny.

Velice solidni australske noviny ( zadny bulvar) The Age kdysi otiskly seznam 10 bodu, proc soudni vypoved Scapelle ma nesrovnalosti a kde.

Uz si tech 10 bodu nepamatuji, jednim ale byl fakt, z ten balik marijuany byl presne dimenzovavany na jeji boogie board a takoveho tvaru ze byl jak sity na miru.

Kdyby to nosici na letisti vsunuli do jakehokoliv obalu boogie -board, tezko by to vypadalo jak na miru. Take se pozeji provalilo, ze jeji nevlastni otec byl namocen do distribuce drog v Australii a podobne tak jeji bracha. Jedna z verzi pravi, ze bracha to zabalil do obalu jeji boogie-bopard protoze se domnival, ze po pekne holce celnici nepujdou zdaleka tak dukladne jako po klukovi. On sam byl na stejnem letu jako ona. Dalsi verze pravi, ze ona o tom vedela a souhlasila, protoze se domluvili, ze kdyz tak, v nejhorsim to vezme na sebe "protoze prece pekne holce ledacos projde". neproslo.

Puvodne bylo hodne Australanu rozhorceno nad pripadem pekne holky, ktera si vyjela na Bali zasurfovat a nevinne se stala obeti paseraku marijuany.

Kdyz ale pozdeji vyplula na povrch ruzna fakta o ruznych vypecenych clenech rodiny, prisla o mnoho fanousku, protoze lide si rekli "s takovouhle rodinou - kdovijak to vlastne bylo".

0 0
možnosti
DB

Vám málem zabije ženu proud a vy si jdete napsat blog, ve stylu jak je Bali příšerné a rozpitváváte vlastní sebestředné obavy, ve stylu co by kdyby, že by vás za to mohli zavřít a nazvete ho Jak jsem se vyhnul kulce? 8-o

0 0
možnosti
JZ

J87a50n 31Z61i89e31g57l27e84r

12. 10. 2013 18:10

Takže dovolená na Bali nedoporučena?

1 0
možnosti
MM

mame na Bali z Australie relativne blizko a nejezdime tam, protoze davame prednost Tichomori

0 0
možnosti
DM

Na Bali ani jinde v Indonesii si muzete klidne pujcit self-drive, delam to tak vzdycky a je to uplne v pohode. A draty se spatnou izolaci najdete i v trihvezdickovem hotelu v Evrope a USA. Ale jinak dobry :-)

0 0
možnosti
DM

"... i jinde v Indonesii ..."

0 0
možnosti

Zajímavé a dobře napsané. Podle mě je ta čeština velmi dobrá na člověka, který strávil tak dlouhou dobu v zahraničí. Toto bych vůbec nevytýkal, naopak bych to pochválil.

0 0
možnosti
NP

Zajimavy pribeh :-) Nicmene, neuvazoval jste, ze byste psal blog v anglictine? Nejsem zadny fanatik pravopisu ci gramatiky, ale nejspis uz jste cestinu trochu pozapomnel a v psanem textu je to bohuzel videt.

0 2
možnosti
JT

J39i70ř58í 55T50o81m66a77l20a

12. 10. 2013 11:01

Příběh zajímavý, až na "ten češtin" a nestandardní zážitek s bulvárním podtextem (vasoktemičtí mužové za skútr). Byl jsem na Bali dvakrát a měl jsem veskrze pozitivní zážitky. Snad akorát všude viditelné důsledky působení té naší "výjimečné" západní kultury a civilizace jsou nepříjemné. Jinak příjemní vstřícní lidé s bohatou kulturou a stoletými tradicemi.

2 0
možnosti