Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

V Kanade se tez uci, ze 2. sv. valka byla rozpoutana Nacistickym Nemeckem a jeho spojencem - komunistickym SSSR .... :-P

0 0
možnosti
JR

J92a28r60a 32R18a67n53k

8. 7. 2013 17:11

Zalezi na tom, odkud historik pochazi? Najdete toho dost i v nemcine, ne pouze v anglictine.....v rustine jste si to nasel urcite sam.

Zweiter Weltkrieg – Wikipedia

de.wikipedia.org/wiki/Zweiter_Weltkrieg - Cached - Similar

Der Zweite Weltkrieg begann mit dem deutschen Überfall auf Polen am 1. .... Im

August 1939 schlossen Deutschland und die Sowjetunion überraschend einen ...

Überfall auf Polen ("Fall Weiß") http://www.dhm.de/lemo/html/wk2/kriegsverlauf/polen/ - Cached Der Überfall auf Polen sollte so als "gerechte Strafaktion" für die ... zwischen dem nationalsozialistischen Deutschland und der kommunistischen Sowjetunion.

1 0
možnosti
SS

Ono mu Beloruske komunisticke skolstvi asi patricne "vymylo" mozek ... Za chvili tu bude tvrdit, ze naciste a komuniste nikdy nebyli spojenci ... ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Vzděláním historik, profesí novinář (RFE/RL). Pocházím z Běloruska, v Čechách jsem téměř 14 let. Publikoval jsem v českých médiích, občas komentuji politické a společenské události v Rusku a Bělorusku pro Český rozhlas. Doma se dávno cítím více v Praze než v Minsku. Jako historik se zabývám dějinami někdejšího Rakouska-Uherska. Jsem autorem první vydané v Rusku velké monografie o habsburské říši.

Seznam rubrik