Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Nač ty ekskrementy, tahle ráno?

0 0
možnosti
PM

P95a25v15e85l 71M12a55c47h

21. 11. 2016 3:58

Pane Simov, je me velice zrejme ze vam jako tolika jinym slunickarum, elitistum a podobnym lidem uplne unika podstata veci. Vy proste tomu nikdy nebudete rozumet protoze mozky levicaku pracuji jinak nez mozky obycejnych lidi. Obycejni obcane uzivaji selsky rozum. Co je pravda to je pravda. Co je lez to je lez. Co je modre to je modre atd atd. Prekrucovani neuznavaji. Vy a vam podobni se na vse divaji z uhlu politicke korektnosti. U takovy jako vy se vse musi ridit podle celosvetoveho pokrokoveho nazoru. Na to obycejni lide kaslou a kaslat budou vic a vic. Levicacke elity meli sanci ukazat co umeji od druhe svetove valky. Ted uz je jasne ze to co delaji nefunguje a tak je cas zkusit neco jineho.

0 0
možnosti
PK

Vážený autore... na rozdíl od Vás se domnívám, že si zanadávají lidé na celém světě... jediný rozdíl je v tom, že se domnívám, že naším národním sportem je spíš v tom nadávání a marasmu se "přehrabovat" a neustále si stěžovat na vše a pořád... Zdeněk Jirotka ve svém "Saturninovi" napsal (cituji): "Prožíváme-li delší dobu idylu, přestaneme ji vnímat, a osud by nám prokázal neocenitelnou službu, kdyby nás popadl za límec a vyhodil dočasně na mráz. Pak bychom nevzpomínali na to, že kamna trochu kouřila, nýbrž na to, že hřála. A na to, že bylo koneckonců v naší moci, aby jenom hřála"... a je možné, že nás osud za límec ještě nechytil... Chvála Bohu... Berte ten náš "národní sport" jako jakousi daň za to, že se máme tak, jak se máme (podle mne dobře)... Ale to jste, jako cizinec jste to možná již poznal...

A co se týče vztahu Čechů k EU? Kolega to přirovnal ke vztahu cikánů ke zdejší majoritě... nadávají na nás, ale stojí s nataženou rukou...

0 0
možnosti
MP

Doufám, že se jedná o nějakou sofistikovanou formu sarkasmu, kterou jsem nepochopil. Nebo snad myslíte vážně, že islámem a neomarxismem prolezlá EU půjde do háje kvůli českým stížnostem na rovné okurky? Že jedinou alternativou Junckera a spol jsou Putin s Si Ťin-pchingem? Uvědomte si laskavě, že EU nemá žádný patent na obchodní spolupráci evropských zemí - ta tady fungovala a bude fungovat i bez unie. O naprosté nefunkčnosti společné obrany se přesvědčujeme právě teď, kdy se nám po Evropě producírují statisíce muslimských imigrantů bez pasu a minulosti, o kterých nevíme zhola nic. To, že jsou nyní zde, považuji na nejzávažnější selhání vládnoucích špiček Evropy, protože se jedná o nevratný proces - drtivou většinu těch lidí už odsud nikdo nedostane, navzdory směšným předvolebním slibů politiků, kteří to dopustili. Ukažte nám jedinou zemi, kde se podařilo muslimy asimilovat. A vy si nás troufáte soudit za to, že se dovolujeme proti tomu ozvat?

3 0
možnosti
RS

Stara moudrost pravi, ze valka se vyhrava s hlavou na krku. Za okupace mela skoncit Praha jako Rotterdam nebo Varsava? O studentskem hnuti se po nemecke okupaci nemluvi. Jen 1200 studentu skoncilo v koncentraku. I ta heydrichiada. Mizerne vyzbrojene, bez pripraveneho zazemi, spatne vycvicene komando bylo poslano na jistou smrt. Ze byl Heydrich zabit byla nahoda. Hitler chtel za to zrusit protektorat a vclenit Cechy do Nemecka. Sudetaci by meli radost. Co se s tou akci dosahlo byla jen krvava lazen. To se dnes kritizuje. Lepsi si neco o tom precist.

0 0
možnosti
KB

K83a33r35e97l 47B46o28k

20. 11. 2016 19:18

Dobře vystižena česká povaha. Nadáváme, i když se máme poměrně velmi dobře.

0 1
možnosti
JH

J57a37n 74H81l39e31d56í27k

20. 11. 2016 16:42

Češi byli vždy velmi přizpůsobiví, hlavní bylo přežít, i za cenu volání slávy pro zločince a volání ať zhyne pro obětavé jedince. I tu vraždu Heydricha museli tvrdě na Benešovi Angličané vynutit a pohrozit ukončením azylu, protože český dělník a rolník plnil úspěšně plány a dodávky.--- I ty nepodložené urážky prezidenta, navíc zvoleného v celostátním referendu všemi občany, jsou školním příkladem v ocenění inteligence a vychovanosti obyvatelstva.

3 4
možnosti

Typická ukázka někoho, kdo jen umí nadávat na Čechy. Zkuste trochu cestovat, abyste poznal i jiný svět.

Co se Vaší lásky k Zemanovi týče, dejte si s ním becherovku a nepokoušejte se vyvozovat vlastnosti těch, kteří ji s Vámi nesdílí.

5 1
možnosti
Foto

P74e72t57r 44H90e35s64s

20. 11. 2016 16:38

Moc zajímavý pohled na českou mentalitu. To může jen někdo zvenku, Čecha by to nenapadlo nebo to už nevidí a prijde mu to normální. To věčné frflání a věčná nespokojenost nadávání na poměry a ty nahoře je asi naše národní vlastnost.

za mě karma.

3 1
možnosti

Ale houby. Vážně si myslíte, že jsou jiné národy spokojené? Moc o tom s lidmi nemluvím, ale co jsem mluvil, snad jen Švýcarka byla spokojená se svou vládou. Zbytek moc ne.

0 0
možnosti
MK

Myslím, že většina těch, co se kriticky staví k mainstreamu a k tomu, co nazýváte těmi "oficiálními" hodnotami, tak nečiní pro to, aby byli v opozici, ale z konkrétních příčin. Jako malý stát obklopen mocnějšími sousedy máme historicky s omezováním svobody (a pokusy o to) své zkušenosti a jakýsi "čuch" na to, co tím zavání. Myslím, že je naopak dobře, že se Češi hlasitě ozývají ještě v době, kdy to lze dělat víceméně svobodně, protože takto lze ještě něco změnit - je prostě lepší ozvat se včas než pozdě nebo nikdy. Nevím, jak Vy, ale osobně bych se nechtěl dožít stavu, kdy bude např. kritika imigrace trestný čin (tuším, že toto se zvažuje nebo dokonce již je zavedeno ve Švédsku).

Jinak, já osobně jsem přesvědčen o tom, že pokud by např. mainstream informoval alespoň trochu objektivně, významně by toho "nadávání" ubylo.

0 0
možnosti

"...slzet nad portrétem Junckera..." - právě jsem dostal škytavku.;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 716x
Vzděláním historik, profesí novinář (RFE/RL). Pocházím z Běloruska, v Čechách jsem téměř 14 let. Publikoval jsem v českých médiích, občas komentuji politické a společenské události v Rusku a Bělorusku pro Český rozhlas. Doma se dávno cítím více v Praze než v Minsku. Jako historik se zabývám dějinami někdejšího Rakouska-Uherska. Jsem autorem první vydané v Rusku velké monografie o habsburské říši.

Seznam rubrik