To je vám tak divný rok

Věci, stavy, myšlenky se nezmění pokud mi nezměníme myšlení ... Měli bychom začít už teď, třeba dneska ... je doba Vodnáře

Chtěla jsem psát o tom, jak se těším na nový školní rok. Jak vidím ratolesti, kterak se drží tatínků za ruku a hrdě si to kráčejí v sukýnkách s tím velkým tátou co je dneska má na hlídání. 

Chtěla jsem psát o tom, jak je nádherné vidět malé děti, jak se těší, že zase potkají své kamarády a kamarádky ve školce. Márinku, Kikinku .... Jak děvčata jsou nadšená, když se vidí po 2 měsících a jak si hrály a smály se. Jak nadšeně skákali ve školce a koukali se na novou výzdobu a na novou hernu. Jéééé a na zahradě je nová houpačka !!!!!  " Mami , vidíš to pískoviště ? Mami a kdy půjdeme do školky ?"  Chtěla jsem psát o Elišce, která líbá svého strýce, který slaví 50 let a s nadšeností poslouchá hraní kapely  ....  Chtěla ...

Školka se za neuvěřitelnou dobu dokázala zrekonstruovala a krásně se přichystala pro děti, místo volna a dovolené jen práce. To nevadí, pokud milujete děti a máte úžasný team holek a kluků, kteří Vás milují ... Co  vadí - Babajaga, která je sousedkou a pokřikuje takové vulgarity, že se červenám. A pro klid v den otevřených dveří školky hlídkuje Policie, aby Babajaga dala pokoj.  A proto :  čáry máry podkočáry , z Babyjagy je pohádková babička s pekáčem buchet.

Přeji si a moc si přeji, aby následující slova byla smutná už naposledy, abych Vám mohla vyprávět nový příběh o veverkách na stromech o rybách v tůňce a o svých dětech s úsměvem.

Navštívila jsem nejúžasnější tábor na světě. Paprsek se jmenuje, neznám lepší !!! Pomyslně jsem se rozloučila se Zdeňkem Š. , protože díky mým nepříjemným věcem v rodině jsem nezaregistrovala, že odešel nejbláznivější člověk na světě, hrající na všechny možné strunové nástroje. Posílám vzpomínku a pohlazení :-)

V minulém týdnu jsem se pomyslně rozloučila s Ondrou z Neratovic, který mé dceři tetoval růži a zvláštním způsobem ( který je mezi nebem a zemí ) jsem komunikovala s Wanesou, která u události, když Pytel odešel byla.

Včera byla neděle, neděle nejsou moje silná stránka. Je mi smutno. Včera odešel jeden z mladých vedoucích z tábora. Je mi to strašně líto a je mi z toho smutno. Nejsou slova útěchy, nepomůže nic. Jen zoufalost a vztek.

A tak dneska píši poslední nekrolog, a posílám motlitbu za všechny, kteří nás opustili. Zapaluji pomyslnou svíčku a přicházím s motlitbou . Protože pane Bože, letos si nás pěkně vyškolil a teď nás začni mít rád !!! V roku Vodnáře se všechno mění a tak my začneme posílat jen pozitivní věci k Tobě na vyřízení . A zároveň Ti děkujeme za kladné vyřízení našich žádostí. Hawg, domluvil jsem

 

Autor: Simona Vlková | pondělí 26.8.2013 13:43 | karma článku: 11,88 | přečteno: 1570x