Řekni NE ...

 ... koncert pro Barunku. Projekt fotografa Daniela Zahrádky a jeho ženy na událost v březnu v Radiopaláci

Tak kde začít ? Začnu ze široka, můj první blog na idnes zněl " Moje dcera Barunka zemřela na maturitním plese ". Psala jsem v něm o smrti mé dcery, kterou nezpůsobily drogy. V článku jsem zmínila i vyšetřovatele případu Mjr. Badina, který semnou mluvil o tom, že je velmi málo osvěty co se týká drog. Jak lehkých, či tanečních a nemusíme mluvit ani o droze s názvem " Krokodýl ".

Nahlodala mě myšlenka, že pokud mi zemřela dcera, tak mě to mělo něco naučit, někam mě posunout. Myšlenku jsem nechala spát, jelikož jsem nebyla v tak dobrém psychickém rozpoložení, abych dokázala cokoliv dělat.

V říjnu jsem byla na přednášce v Radiopaláci Pierre Francka, potkala jsem zde Petru Zahrádkovou, která byla tak skvělá, že mě nechala zapálit svíčku na místě odkud odešla Barunka. Párkrát jsme spolu mluvily.

Zdá se to zvláštní, ale s kýmkoliv mluvím tak pořád vychází jedna rovnice : Radiopalác-smrt-drogy. Myslela jsem si, že moje dcera byla očištěna, ale není to tak. Bulvár všem oznámil, že má dcera zemřela na drogy a tiskové zprávy už myšlení lidí nenarovnalo.

A tak i negativní reklama může být " zvláštně "použita.

Našla jsem na FB: " Řekni NE " a byla jsem velmi překvapená co manželům Zahrádkovým dalo práce a námahy , vyfotit spousty lidí s názorem " Řekni NE" drogám.  Příjemně překvapená.

Moje a doufám naše společná vize je zrealizovat charitativní koncert a z výtěžku se udělá projekt, který bude objížděl jak základní školy tak i střední.

Prosím podpořte projekt "Řekni NE", který najdete na FB a na webu,  prosím podpořte nás a přejte nám hodně síly a zdaru, abychom v březnu příštího roku mohli říct : " povedlo se, je to ta správná cesta "

Děkuju všem Simona máma Barunky a Elišky

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Simona Vlková | čtvrtek 7.11.2013 16:02 | karma článku: 12,46 | přečteno: 1332x