Máme třetí holku !!!

O tom jak se informace o narození potomka dokážou rychlostí světla dostat do světa. O tom jak je Vám nádherně , když se dozvíte tu novinku, že kamarádka, sestra, známá, sestřenice porodila zdravé děťátko.

První zážitek jsem letos absolvovala, když jsem byla na škole v přírodě a okolo 2 hodiny ranní  jsem watscapovala a facebookovala se sestrou rodičky, která rodila ve vzdálené zemi. Snažily jsme se být psychickou podporou sestře rodičky, protože ten stav, kdy někdo rodí je nepřenosný.

Každých 20 min se ptáte tak co ? Víš něco ?  Ježíši císař , nebo spontání porod ?  Vykouřila jsem neuvěřitelný množství cigaret a seděla jsem na schodech a koukala do lesa. Usnula jsem únavou a objevila jsem ráno na telefonu nádhernou fotku otce jak líbá svoje dvě holčičky. Posílám pusu Olí.

Další watscapka mi přišla nedávno : praskla voda , drž palce, písnu. 9.9. v 9 hod a dostala číslo 1999. V  15.40 hod krásná zpráva o tom, že je holčička na světě. Posílám pusu Mončo.

Dnes dopoledne jsem věděla, že jde Anetka na kontrolu. Napíšu sms : " co říkají ? " přijde odpověď : " 3500 g, 49 cm říkají !!!" Nebudu psát komentář pod sms. Napsala jsem zvíře mužského rodu  a otázku : " Kdy se bude rodit ? " a odpověď zněla : " To je naše !!! ".

A potom Vám tečou slzy a říkáte, jak jsme neuvěřitelné silné ženské a hodinu po porodu si dokážeme dělat legraci.

 

Letos máme 3 krásné holčiny. Díky Bohu a ať se holkám daří !!!

 

Autor: Simona Vlková | pátek 27.9.2013 12:41 | karma článku: 11,57 | přečteno: 1578x