Dneska se mi zdál sen

Už budu moci psát detektivky, nevím jestli s dobrým koncem, ale  dnešní můj sen by se dal porovnat se seriálem detektivních příběhů v barevné podobě a bez titulků. Jelikož sny neumím vykládat tak tenhle bych potřebovala.

Zdálo se mi, že kandiduju za naší malou obec ve volbách. Jelikož se mi nelíbí politická situace , tak jsem na sebe ( ve snu ) hned vše oznámila. "Moji rodiče zemřeli v roce 2011 a moje dcera zemřela před půl rokem. Ale to už víte"  ( vše se odehrává ve snu ).

Ocitla jsem se na osvětleném náměstí, svítily lampy a bylo zde hodně světla, byla jsem před discotékou, nebo před nějakou zábavou. Byla tam moje dcera, byla na zemi opřená o lokty, podívala se do uličky, protože přijížděla policie, ale ta odjela. Nebála se, věděla , že se něco stane. Přibližoval se k ní mladík a měl pusu od krkve. Usmála se na něj. Střih.

Vyšetřuji případ ( ve snu ) jsem přivolána k případu a kolega mi sdělí, že chybí vnitřní orgány. Sdělím mu, že se to může znova opakovat, že dotyčná osoba je nemocná.

Střih, jsem v Indii, čas plyne jinak - je pomalejší, není uspěchaný. Paní si natáčí muže, který nemá ohryzek a zpívá a klokotá.

Střih, je zima jsem před školkou a našla jsem dítěti čepici - černou má bílé ornamenty. Dítě nemá radost, protože se mu čepice nelíbí, chtělo jinou.

Probudíte se v posteli, nevíte kolik je hodin, víte jen, že jste doma. Ptáte se sami sebe, jestli se máte bát ? Nebojíte se. Sen Vám chce něco sdělit - podvědomí a vy nevíte jenom co.

Kdybych uměla vykládat sny ....

Autor: Simona Vlková | pondělí 7.10.2013 9:53 | karma článku: 8,32 | přečteno: 1180x