Diskuse

Vyklaťme modly

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M33i91l68a86n 56K94e94s87l

28. 8. 2019 21:25

Když již někdo ty sochy postavil,nechme je stát.Jsem přesvědčený,že minimálně 50% lidí neví kdo to je a co provedl.Tím jejich přemalováním akorát docílíme toho,že lidé se to dozvědí.Historka z totality.Pro schůzování jsme měli rudý koutek.Konaly se tam schůze partaje ,ROH a svazáků.Byl tam stůl s řečnickým pultíkem.Klavír,obraz státníka a nějaký plakát.Schůze svazáků : Libuška zabrnkala na klavír ,Martička odrecitovala básničku.Pozvaná zasloužilá členka partaje přišla povědět jak to bylo za první republiky.Na klavíru zahlédla sochu ,která tam zůstala po Fučíkově odznaku.Soše začala spílat..No, on to byl Jirásek a ona si ho spletla s Masarykem.Tak to dopadá se sochami.V Brně máme také svého maršála.Malinovského.Je to jen horní část člověka bez rukou.Lidé proto tomu náměstíčku říkají " Plac u bezrukého Frantíka" nebo Maliňák.Mnoho z nich si myslí,že se tam kdysi chodilo na maliny.(v Brně kdysi žil postižený člověk bez rukou,který vše dělal nohama)

0 0
možnosti
PK

Velká škoda,že se těch nadbytečných soch nemůžeme dotázati, jak to vidí oni...;-D

0 0
možnosti
Foto

Možná i naštěstí;-)

0 0
možnosti
MS

Kášňu zbúrať, stromy popíliť...

Ještě zakažme nože, protože mohou být použity k útoku, auta jakbysmet atd.

2 0
možnosti
JH

J11a83k70u29b 12H34o20z93a

28. 8. 2019 11:39

Ehmm, on ten titulek až tak jednoznačný být nemusí. Také by mohl znamenat, že byste s těmi sochami mohl chtít dělat cosi diametrálně odlišného. Přístupného od 18 let, případně po 22 hodině. Ještě, že jste to v textu dál upřesnil. ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 87
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Vystudoval jsem SPŠ elektrotechnickou, pracuji jako skladník. Zajímaji mne věci od historie až po kosmos. Z TV programů sleduji nejraději ČT2 a ZOOM.

Seznam rubrik