Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

pavel kula

19. 9. 2010 13:09
Máte pravdu, pane kolego.

Dle mého je to vše v tom, že policisté se chovají jako standardní zaměstnanci, ale SLUŽBA U POLICIE PROSTĚ NENÍ STANDARDNÍ ZAMĚSTNANECKÝ VZTAH. Ode mě máte karmu.

0 0
možnosti
KSD

krokodýlův smrdutý dech

19. 9. 2010 11:05
To je blábol...

"Konec konců, každý chce býti za svoji práci slušně zaplacen, proti tomu nelze nic namítat. Ovšem u orgánu, který má priorativně dbát na bezpečnost občanů bez ohledu na okolnosti, neb je ochrannou složkou státu, a je pod přísahou! Je velice podivné!"

Jak máme tomuhle kostrbatému žvástu rozumět? Napsal jste to tak, jako by na slušný plat měl právo každý, jenom ne ten, kdo má v popisu práce nastavit krk za jiné. Vážně jste to tak myslel? Pak se nechte vyšetřit. Co se těch přiblblých nápisů na policejních autech týče, můžete si být jist, že z nich nikdo z těch četníků odvázaný není. Oni si je tam jaksi ani sami nenačmárali (to je objev, což?), on jim je tam nechal za nemalý peníz nalepit někdo, kdo policistou nikdy nebyl a kdo už ani u vesla není. A kupodivu nebyl ten pán rudý, to jen vy zřejmě máte tou barvou nějak popletenou mozkovnu. To ale asi už přesahuje vaše omezené obzory.

0 0
možnosti
1

1absolutus

19. 9. 2010 14:11
Re: To je blábol...

R^R^

0 0
možnosti
PH

petrph

19. 9. 2010 10:34
Mylím že jste udeřil hřebíček na hlavičku

Tedy že policisté jsou placeni z našich daní. tedy přesněji řečeno, peníze od nás vybírá stát a ten by je měl policistům předat. Jestliže stát ty peníze vybere a nechá si je (aby s nima, jak aspoň doufejme zaplatil svoje dluhy), a policistům dá mnohem míň, na čí straně má stát veřejnost??? :-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 9. 2010 13:13
Re: Mylím že jste udeřil hřebíček na hlavičku

Za ten pracovní výkon, co předvádí naše policie, mají platy přímo královské. !!!!;-D

0 0
možnosti
1

1absolutus

19. 9. 2010 9:48
Šimánek

Že píšete hnusné články o druhých budiž, máme svobodu slova a je to věc charakteru. Přesto vám přeji, abyste nikdy ty "soudruhy" příslušníky nepotřeboval!Rv

0 0
možnosti