Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě dovětek: demonstrace proti Baborové se včera zúčastnilo zhruba 500 lidí, demonstrace proti vládě zhruba 15 000. Kdo by tedy podle autora článku měl odstoupit?

1 0
možnosti
Foto

P93e87t22r 21K75r21á93l

18. 11. 2012 14:01

Protest proti vládě byl prezentován jako celorepublikový a protest proti Baborové jako lokální. Takže spočítat, kolik je 15 000 lidí procent z celkového obyvatelstva a pak kolik je těch 500 na Českobudějovicku. :-)

0 0
možnosti

Hlas každého má stejnou váhu. Záleží jen na nás jak zhodnotíme argumentaci a fakta druhého. Proto můžeme občas říci, že hlas profesora má větší hodnotu kvůli tomu co již ví a kvůli tomu co již prostudoval. Není to ale vždy. Obzvlášť když student dokáže, že argumenty oponenta jsou neopodstatněné a zkreslené. Nemá cenu se tu dohadovat o tom kdo byl lepší jestli kapitalisté nebo komunisti. Mě stačí říci - Lidi kurňa trochu čtěte a zabývejte se politikou a pak se nebudete muset hádat jak blbci, když jeden druhém dokážete odůvodnit co je dobré a co špatné. A jsem student a mí profesoři mě berou za kolegu. Pravda je, že mnozí studenti se mýlí a mnozí studenti mají pravdu a jen vy si musíte určit kdo má v čem víc rozumu.

0 1
možnosti

Stalinisti chtějí věšet pravičáky a jejich demokratickým cílem je socialismus ! Napsat takovou hloupost může jen zaslepenec ! Nedivm se, že Vaše karma je 0,00.Jaké je Vaše IQ, studente ?

2 4
možnosti

P35e97t12r 77S35k76á93l53a

17. 11. 2012 14:25

Zmínka o věšení pravičáků je citace ze stránek na facebooku komunistického zastupitele Jaromíra Petelíka. Takže kdo je tady zaslepenec?

0 2
možnosti
Foto

Nechci nikomu náctiletému vyvracet jeho názor, my v těch letech jsme také nějaký měli, ale když už zmiňujete ty důchody, tak je to k breku, co s nimi udělali. Důchodový fond vykraden, stálé vnucování jakýchsi soukromých fondů, odchod do důchodu odsouván, ačkoliv práce není ani pro mladé - pravděpodobně nebudete mít v budoucnu z čeho a komu vůbec nějaké důchody hradit.

4 2
možnosti
Foto

J91i26ř53í 97K94i47n27d17l

17. 11. 2012 13:29

Paní Černá on nějaký důchodový fond existoval ? To jsou věci. Pokud s se důchody odsouvají, tak jenom proto, že klesá počet lidí, keří pracují a počet důchodců roste.  Tím jak klesá počet lidí, kteří pracují, tak stát má méně peněz a tím i ubývá peněz na důchody. To se týká všech států a nejen nás. Všude kolem nás se prodlužuje odchod do důchodu. Nikdo vás nenutí vstupovat do nějaké fondu. Je to čistě a svobodně na vaši vůli.

4 4
možnosti

P53a95v76e44l 15K17u85l67a

17. 11. 2012 13:13

Ten titulek je pěkně zavádějící. Článek jsem otvíral s tím, že vám v diskusi pěkně vyčiním,ale naštěstí nemusím. Napsal jste to parádně a dávám zaslouženou karmu. Z těch uctívačů socialismu si nic nedělejte. Je to takové plácání do větru. Přeji hezký svátek :-)R^[>-]

3 3
možnosti
Foto

Když nebudete protestovat vy mladí studenti proti  komunismu, my starý paprikové a exulanti to za vás už nevytrhneme.Vy za ten protest proti Komančům alespoň nemusíte do basy.

3 1
možnosti

mýlíte se, hlas univerzitního profesora je roven hlasu 18-tiletého studenta ovšem názor téhož profesora je přece úplně něco jiného neplést názor a hlas

3 0
možnosti

A96d75a48m 55Š77í75m84a

17. 11. 2012 17:08

Názor profesora Pirka na postup při operaci srdce a můj pohled jsou jiné věci. Názor profesora Pirka na komunisty a můj názor na ně mají váhu stejnou.

1 0
možnosti

MIly studente. Verim, ze jsi plny idealu, ze jsi nabusen energii... To je v poradku. Nicmene se trosku rozkoukej kolem sebe, popovidej si s rodici a prarodici. Reknou ti neco v tom smyslu, ze kdyz pred revoluci nekdo studoval treba textilni VS nebo veterinu, mohl si byt jist, ze takze v tomto oboru bude mit pozdeji praci. Na jeho znalostech uz zaviselo, zda bude v textilni tovarne technologem, sefem technologu, nebo reditelem. A az pujde do duchodu, ze dostane nejaky duchod. Dnes je situace takova, ze si nemuze byt jist nicim. Nezamestnanost mladych a i VS vzdelanych je obrovska, nechteji je ani v Lidlu ke kase. Na jednu stranu se neni cemu divit. Znalosti dnesnich vysokoskolaku odpovidaji tak asi nekdejsim maturantum.... A nejaky duchod? O tom si muze tak nechat zdat....

8 5
možnosti

Na jeho znalostech uz zaviselo, zda bude v textilni tovarne technologem, sefem technologu, nebo reditelem.

To je lež jako věž. A hanebná.

6 4
možnosti

Autor má samozřejmě právo protestovat proti demokratickým volbám. Má i právo protestovat proti těm, kterým se joho protest nelíbí. To je ale tak asi všechno, co s tím může udělat. Demokracie je vláda většiny a levice vyhrála tzto volby ve všech krajích. To bude muset autor článku respektovat.

Vyhrožování oponetům tím, že on jim bude jednou platit důchod, mi připadá ubohé a trapné. Zatím tenhle student dluží jim, protože oni mu doposud platili ze svých daní základní studium a zdravotní pojištění.

8 7
možnosti

Je otázka, komu onen student dluží. Kdo jsou ti ONI.

3 3
možnosti

To jsou zase bláboly. Kdo jako chce věšet pravičáky? To má být argument, že se to objevilo na Facebooku u jednoho člena KSČM? A jste si jistý, že to skutečně napsal na FB ten dotyčný sám? Vsaďte se, že když budu chtít, tak během 10 minut založít na FB účet s vaším jménem i fotem a napíšu tam, že se hlásíte k odkazu Stalina ... ;-)

6 8
možnosti

Dovolte mi oponovat váš posudek. Nejsou to žádné bláboly, ale velice sympatické názory mladého chlapa, kterému přeji, ať mu to vydrží.

A vy pane Součku vesele blábolejte dál.

9 8
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 748x