Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zakázat se to nedá, ale vadí mi to - zvláště teď na ZOH u mého oblíbeného biatlonu..Prim tam hrál reportér Rajman, jenž vytáčel hlas i emoce do nejvyšších ptáček, kdykoliv se objevil náš reprezentant..Mám dojem, že měl negativní ohlasy a v posledních přenosech trošku ubral..Samozřejmě - v klíčových a rozhodujících okamžicích proti emoci a spontánnosti nic nic nemám..Jinak mi stačí poskytování informací..Už leta rád poslouchám Bosáka..Chytrý, informovaný, bohatá slovní zásoba, vtip, atd...

0 0
možnosti

No nevím, přijde mi to, že si autor hraje na něco, co není. Přece každá ves, jiný pes. Proč bychom měli komentovat s klidem tak, jak to dělají za hranicemi. Budeme se snad uklánět při pozdravu tak, jak to dělají v Japonsku? Emoce ke sportu patří, nemyslím si, že by to u nás bylo až natolik přehnané, jako minutové křičení gooooool v některém se států Jižní Ameriky.

A předhazovat tu českým divákům nějaké krasobruslení a hokej, který autor viděl asi na německém kanále. Nemyslím si, že by většina z nás koukala na německé televizní kanály...

Pošlete nám odkaz na internet, ať můžeme objektivně porovnat a rozhodnout se, které komentování se nám líbí více..

0 0
možnosti
Foto

To je tedy pěkný nesmysl. Zkuste si to představit. Jistě si pamatujete na první čtené dabingy na pašovaných videokazetách v polovině osmdesátých let. Tohle byste chtěl?

Trochu méně upjatosti a trochu více přirozenosti. Jinak působíte poněkud škrobeně.

1 0
možnosti

No, musím se přiznat, že určitým způsobem, s autorem souhlasím. Já bych sice nezakazoval, ale mně ty emoce, našich komentátorů, přijdou hrané..., takové nějaké falešné... A sport rád mám, na zápasy jsem chodíval, tak vím, že emoce ke sportu, fandění i komentování patří, ale i pro mě, ale... MB

2 0
možnosti
Foto

evidentně nemáte sport rád....jinak byste věděl, že když zajdete a zažil...třeba ligové hokejové utkání, takzjistíte, že bez fandění neobejde...a co potom reprezentace:-)...

2 0
možnosti

P63a18v75e33l 84K32u25l97a

12. 2. 2014 17:13

Já sport rád mám a třeba Zárobovo Nagano bylo skvělé. Ale když dnes letím z WC k televizi s trenýrkami na půl žerdi, neb podle komentáře to vypadá, že jde o první nebo druhé místo a ona je zatím naděje, že se závodnice dostane do první desítky (když předjede těch šest před sebou), tak mě žádné slušné slovo nenapadá :-)

1 0
možnosti
Foto

Hrozná olympiáda, hrozní Rusové, hrozný Putin .... a teď ještě hrozné emotivní komentování výkonů našich sportovců !  Co kdo vymyslí dalšího?

Otázka autorovi: Byl jste někdy na hokeji, fotbalu nebo třeba basketbalu? Zakřičel jste si někdy z plna hrdla "Do toho!!!"  nebo "Češi, Češi!!!"? Asi ne. To "Deutchland, Deutchland iber alles" to je jiné kafe, že?

2 0
možnosti

J56a24r43a 27R21a73n71k

12. 2. 2014 22:53

Bohuzel jste asi necetl zadne autorovy clanky a jeho jemny humor, tesim se vzdy na kazdy novy clanekR^

1 0
možnosti

Sportovní komentátoři by měli nafasovat nějaký pornofilm nadabovaný v roce 1985 a učit se. Pak byste byl zcela spokojen.

2 0
možnosti

Karma, já se zasmál! ;-D Jak dnes říkají naši mladí - trololo. To mám od vnuků. R^;-D

6 0
možnosti

Něco pro autora, myslím, že by se mu to mohlo líbit:-)

http://www.youtube.com/watch?v=7A9U3_K2NTw

2 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem obdivoval pana Jaromíra Bosáka. Během fotbalového přenosu jsem od něj neslyšel jediné slovo o fotbale. Jakmile se v záběru objevil některý z hráčů, pan Bosák pracně přeslabikoval jeho jméno z papíru položeného před sebou a pak několik minut vyprávěl o tom, jak uvedný hráč před zápasem jedl banán v čokoládě, zatímco jiný hráč jedl mrkvový salát. Bohužel i tento pan komentátor už dávno ztratil své kouzlo.

1 0
možnosti

Pobavilo, Bosák má větší emoce, když dá gol soupeř, ale velmi často je úplně mimo dění na hřišti....

0 0
možnosti