Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby nebyla vyholená, a měla na vnitřní straně kalhotek jednu stranu suchého zipu... mohla být i zlatá...;-D

1 0
možnosti

A63l64o81i92s 18Š15í56m25a

13. 2. 2014 16:42

Pane Kroupa vy při čtení takových příspěvků přímo slintáte, že ;-D

0 0
možnosti
MN

no, nejsem sice expert, ale měl jsem za to, že podobné problémy často řeší ženy i např. v kombinacei "bílá podprsenka vs. bílá halenka", kdy si naprosto neskutečné množství z nich myslím, že to přeci "splyne" a nebude vidět.. - zde je očividné, jak ženy rozumí fyzice a hustotě materiálu ;-) .. a jak to řeší? Prádlo musí být tělové barvy.. takže dotaz spíše zní:

a) to byla Soukalová tak tupá, že si to nevyzkoušela napřed v nějakém pokoji, co je vidět?

b) má zásadní nedostatky, co se oné "inteligentnější ženy" týče, že opomněla bílá pod bílou bude vidět?

c) neměla čas, prostředky atd. se na to připravit?

co si myslíte? Když každá ženská stráví hodiny před zrcadlem - ona obzvláš´tě, když bez toho propagovaného make-upu (jako stovky a tisíce dalších) si nedojde ani dolů před dveře pro noviny.. :-/

0 0
možnosti

A24l74o50i95s 27Š15í25m67a

13. 2. 2014 16:43

Soukalová se v daném směru vyjádřila  z legrace, nepředpokládala nástup tupých hlav řešících "problém". :-);-D;-)

2 0
možnosti
JM

R^ ;-D 

Je ale zvláštní, že tu adjustaci SSP prováděla z cca 70 účastnic jen jediná, a pokud jich bylo víc, tak se tím jen ta jediná chlubila (a nebo si stěžovala?) 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1658x
Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd., ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět.

S omezenou množinou gramatických pravidel a neomezenou množinou pojmů (vynalézám nová slova) jsem schopen utvořit nekonečné množství vět včetně těch, které nikdo nikdy předtím nenapsal.

Rád přijedu na besedu či čtení, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou. Čtení probíhá tak, že příchozím jsou rozdány výtisky mého článku, knihy atd., já se posadím a jím, zatímco diváci čtou. Nahlas. Všichni. Najednou.