Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

crocodileclip

14. 1. 2011 7:12
Vyhlášku na všecko

Zachvíli už budu i podle vyhlášky našlapovat;-D vyhlášky už existují a pokuty taky,ale problémem je,že to nikdo nevymáhá;-D 

0 0
možnosti
C

Camino

20. 1. 2011 3:50
Re: Vyhlášku na všecko

Platite dane? Jak casto vysle mesto nejakou bojovou jednotku uklidit chodniky???8-o

0 0
možnosti
DM

Aretta

13. 1. 2011 23:49
ááááno!

Už sousloví "čtyřnohý trusomet" naznačilo, že opět bude majstrštyk!

;-D;-DR^

0 0
možnosti

jarinka

13. 1. 2011 21:25
Dobrý, ale

než se poslanci rozhoupou, párkrát pořádně zaprší a namísto slalomu už budete šlapat rovně přímo za nosem... No ale snad to stačí schválit do prosince, než zase napadnou hory sněhu, do kterého se hovínka zahrabávají a zůstávají tam zakonzervovány...

0 0
možnosti
JM

janacz

13. 1. 2011 18:10
Nakonec je to jedno

trus netrus vždy se dá do něčeho špatného šlápnout, nebo spadnout pod auto, případně vrazit do nějakého ...   hlupáka. Proto rozšiřte svou navrhovanou vyhlášku aby osoby vyhýbající se trusu nedopadly ještě hůře než jak dopadly. :-)

0 0
možnosti
J

Jindri

13. 1. 2011 16:11
psi vykaly

Ziji v Belgii a dost jsem si tu oddechla, ze nemusim porad davat pozor na lejna. Kdyz jedeme s detma do cech, prvni upozorneni detem je, pozor at neslapnete do ho.na. V Belgii maji lide vsude k dispozici oplocene vybehy, kde psi delaji potrebu, nebo na kazdem patniku pytliky.

0 0
možnosti
S

sampis

13. 1. 2011 17:25
Re: psi vykaly

A vo tom to je.

0 0
možnosti
A

ab1536

13. 1. 2011 14:45
hehe

tak u nas je to ted asi kalamita. Teda, k smichu to vlastne vubec neni. Vzorne nosim pytlicky, po psovi uklidim uplne vsude a stejne si prinesu h*vno na bote domu...v lepsim pripade, v horsim ho musim cistit z psi tlapy. Policajta jsem v parcich v zivote nevidela, jen pernikare, co si varili davku primo pred detma, pubertaky, co si mysli, jak jsou in, kdyz vyhuli speka a behaji po parku a vyrvavaji o tom, jak jsou "voe, strasne zhuleny". A kdyz si (i se psem po boku) dovoli clovek neco rict tomu praseti, co po svem psovi h*vno nesebere, tak by ho dotycne prase jeste nejradsi sezralo. Brani mu v tom jen ten pitbul, co stoji vedle mne. To je jak s uklidem snehu...pry plati dane, poplatky, tak co by se ohybal, pry to tak delaji vsichni a ja jsem blba, ze po tom svem obru uklizim.

0 0
možnosti
MI

modrý králík

13. 1. 2011 15:29
Re: hehe

a právě v takové chvíli má dorazit člen Uličního  výboru a správně měřeným úderem do těla daného prasete jej přiměje se ohnout tak rychle, jak to dané prase ještě nezažilo. A padne-li do výtrusu svého psa rovnou vlastním ksichtem, bude výchovný účinek mnohem silnější.

0 0
možnosti
PK

dolch

13. 1. 2011 14:40
Super

Rozhodně se za nic nestyďte. Troubů bude vždycky dost ;-DR^

0 0
možnosti
B

bofums

13. 1. 2011 13:26
Pane doktore přírodních věd!

Myslíte si, že satira se vyjadřuje takto-viz doprovodný " snímek "?

Neměl jste něco vhodnějšího ? Umíte-li se stydět, zařiďte nápravuRv!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1658x
Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd., ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět.

S omezenou množinou gramatických pravidel a neomezenou množinou pojmů (vynalézám nová slova) jsem schopen utvořit nekonečné množství vět včetně těch, které nikdo nikdy předtím nenapsal.

Rád přijedu na besedu či čtení, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou. Čtení probíhá tak, že příchozím jsou rozdány výtisky mého článku, knihy atd., já se posadím a jím, zatímco diváci čtou. Nahlas. Všichni. Najednou.