Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

10. 1. 2012 16:41
...

Divočina ;-DR^R^

0 0
možnosti
PZHSO

Pepa z Hongkongu, sponzor ODS

10. 1. 2012 13:23
Velmi dobrý pohled na věc !

Karma jak vyšitá. R^

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

10. 1. 2012 11:17
Ne každý má to štěstí, že jeho nemocnou duši přijde léčit

vysokoškolsky vzdělaný člověk, člen komory milosrdných exekutorů a tak musí vzít za povděk i za sprostého zloděje, který mu dům obyčejně vykrade. Nepochybuji, že člověk žijící v Kristu se za zlodějem rozeběhne a vnutí mu ještě kreditku a PIN. Když jsem asi před pěti lety objevila blogy na iDnes, byla jsem z nich jako očarována a nemohla se od nich odtrhnout. Takové množství ťululum bych jinde marně dávala do kupy.

0 0
možnosti
G

gaisaka

10. 1. 2012 10:50
Keller na cestě M.C.Putny?

Aneb perte to tam, at je toho co nejvic a co nejmodnejsi,)

0 0
možnosti
MR

rodd

10. 1. 2012 10:42
Ne duchovní

ale duševní. Tato doba má nás osvobodit díky té konstelaci, že lidi mají možnost osobního rozvoje díky prostoru jimž jim dává společnost, od toho co jim bylo vštípeno právě společností, lépe řečeno skrz poznání podrobit to svým zkušenostem a svému duševnímu růstu. Duchovnost je paradoxně stagnace a nepatří k cestě jedince, neboť je dána a vznikla na popud lidské společnosti, v době kdy neexistovala lidská indentita.Duchovnost je vlastně primitivní projev neznalosti a instinktivnosti. Před námi ale leží cesta oddělení zrna od plev, to co je povahy zákonitostí dimenzí a my vnímáme jako magii a co je povahy transcendentální a my vnímáme duchovní.Právě tlak doby má lidi naučit tomu čelit skrz rozvoj svých duševních kvalit, poznáním a vzděláním tím že to bude umět rozklíčovat, ne jen se modlit a konat magické obřady. Zde má vyšší hodnotu životní moudrost než duchovní práce, to je vlastně jen cvičení mozku :-).

0 0
možnosti
MR

rodd

10. 1. 2012 10:48
Dodatek

zde boží projev je hodně kontraproduktivní, neboť celý systém Univerza je funkční čistě na jedné rovnici a to je tah k vyrovnání jež vyvolává akci a následně reakci a poté transformaci - nový projev, stav, poznání ... . Bez toho by nevznikl ani lidský projev a ani lidská společnost a její zákony a charakter, ani atom či planeta. Úděl člověka je postupně uchopit tento fenomén ve všem a přestat být zahlcován vším tím kolem, ztišit se a začít vnímat řád všeho - kontinuálnost.Lidská společnost je jen prostředí či ekosystém jež má v sobě vytvářet nekonečnou konstantu tohoto projevu tak aby lidi mohli plnit svůj tah a překročit svoji lidskou přirozenost jež je povahy přírodní.

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

10. 1. 2012 10:42
Díky

Závěr Hellerovy studie, že víra pomáhá, je opravdu posilující. Jinak vám totiž tady, u nás, v českém absurdistánu nepomůže nic a nikdo.

0 0
možnosti
F

Faustino

10. 1. 2012 11:11
Re: Díky

Vy jste tu Hellerovu studii četla?

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1657x
Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd., ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět.

S omezenou množinou gramatických pravidel a neomezenou množinou pojmů (vynalézám nová slova) jsem schopen utvořit nekonečné množství vět včetně těch, které nikdo nikdy předtím nenapsal.

Rád přijedu na besedu či čtení, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou. Čtení probíhá tak, že příchozím jsou rozdány výtisky mého článku, knihy atd., já se posadím a jím, zatímco diváci čtou. Nahlas. Všichni. Najednou.