Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

artea

10. 2. 2010 1:12
A stejně nejlepší je Kofola

Všechny coly stojí za prd. Nejlepší je Kofola!

0 0
možnosti

Vikina

22. 2. 2010 1:39
Re: A stejně nejlepší je Kofola

Nemenuje se teď kofola nějak jinak? Já myslel, že tento název je vyhrazen něčemu úplně jinému ;-D;-D !

0 0
možnosti

limbursky.blog.idnes.cz

10. 2. 2010 0:43
A ještě něco...

před nějakým časem jsme se při jednom celkem zábavném školení zabývali vlivem značky na nákup a tak podobně. A tak jsme si udělali mezi sebou experiment. Byla tam pravá Coca Cola, Pepsi Cola a pak pár těchto náhražek za 4Kč/2l. Nalilo se to do skleniček a na dně bylo napsáno, co to je. Ochutnávači netušili, co je nalito a měli za úkol to uhodnout. Jedna ta náhražka byla opravdu dobrá. Chuťový dojem vůči pravé "Cole" 1:1. Prostě to nepoznali. Cenový poměr 1:6. A přitom je to všechno opravdu to samé. :-)

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

10. 2. 2010 0:46
Re: A ještě něco...

To byli ochutnávači dost mimo, když nepoznali umělá sladidla. ;-D

0 0
možnosti

limbursky.blog.idnes.cz

10. 2. 2010 0:32
Průšvih je...

že "Coca Cola" za skoro 30Kč na ty 2 litry v sobě neobsahuje vůbec nic lepšího, než tohle. Platí se jen za značku, v každém případě se kupuje ta samá břečka. ;-)

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

10. 2. 2010 0:26
Piju to ve velkém

a teprve dnes jsem se dozvěděl, že to je inteligentní. Díky tomu množství, které jsem do sebe za ty roky nalil, se ta inteligence musela na mně nějak projevit, teď to do sebe konečně zapadá. :-P

-

Zjistil jsem, že pít se dá cokoli, kromě těch levných colových nápojů, které mají někde na etiketě napsané kouzelné slůvko Veseta. Ty jsou opravdu "za čarou". ;-)

0 0
možnosti

V.Hamral.ml

10. 2. 2010 0:24
Najs!

Jasná karma, velká radost, vtipem podaný reálný problém a má to i 'story'! Thx;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1657x
Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd., ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět.

S omezenou množinou gramatických pravidel a neomezenou množinou pojmů (vynalézám nová slova) jsem schopen utvořit nekonečné množství vět včetně těch, které nikdo nikdy předtím nenapsal.

Rád přijedu na besedu či čtení, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou. Čtení probíhá tak, že příchozím jsou rozdány výtisky mého článku, knihy atd., já se posadím a jím, zatímco diváci čtou. Nahlas. Všichni. Najednou.