Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

rezjir

22. 3. 2008 17:26
a kde se ta země nalézá, v níž je ten kapitlaimus

Ja takoj zemi neznaju. Žádný stát na této planetě nedefinuje sám sebe jako kapitalistický stát. Pokud tedy překonávají komunisti nějakou fatu morganu, tak proč vám to vad?

0 0
možnosti
P9

pavel 99

22. 3. 2008 18:20
Re: a kde se ta země nalézá, v níž je ten kapitlaimus

komunisti ať si překonávají co chtějí, ale ať do toho netahají ty, co nemají zájem. Pořád dokola se ptám "halorádia" - zástupce komunistické enklávy - proč už si ten svůj ráj někde nebudují a furt neráčí odpovědět.

Jinak ty "krásný myšlenky" mívají opravdu katastrofický důsledky - například "liberté, egalité, fraternité" a kdo by za tím čekal hromady mrtvol, že?

0 0
možnosti
H

hella.k

22. 3. 2008 13:05
Trestný čin?

Dopustil jste se tr.činu pane Fialo.  Propagujete na veřejnosti

fašismus a nacismus. Jinak váš oponent haloradio na rozdíl od autora blogu a vás,

o této věci něco ví. Kdežto vy oba plkáte.;-D

0 0
možnosti
Š

Šnitlík

22. 3. 2008 13:30
Re: Trestný čin?

Ááá, slepičí tribunál bude soudit:-P

0 0
možnosti
H

hella.k

22. 3. 2008 12:58
Opisuješ

Krasavče moc opisuješ z jiných článku a svůj názor nemáš. Nic si nezažil a pouze se chceš zviditelnit. Zde odkaz na stejného člověka jako jsi ty. ;-Dhttp://cz.altermedia.info/z-domova/neonaciste-v-idnes_4012.html;-D

0 0
možnosti
YY

Yeback

22. 3. 2008 12:43
Akorát přejdou do "ilegality" to je všechno.

Lepší je mít pod kontrolou, co dělají věřejně, ale to je někomu, kdo si evidentně nevidí na špičku nosu, zbytečné vysvětlovat. Komunistická strana byla tuším soustavně potírána jen v nacistickém německu, takže je to rozhodně krok "správným směrem". Rv

0 0
možnosti
RK

oram

22. 3. 2008 12:02
Bacha na precedens

Zrušením KSM jako hnutí je na první pohled asi zřejmé,ale hledejme politický podtext a proč se to stalo teď před jejich sjezdem a sjkezdem KSČM.Může to vést k názoru,že jde o účelovou snahu ODS snížit pozici svého soka.Několik let nám tady demonstrují různé skupin a hnutí,které se také hlásí k totalitním ateoristickým režimům a to nám nevadí.Buď jsme dávno měli zákazat vůbec činnost Komunistické strany a ne rušit nějaký svaz. Nebezpečím bude,že se rekrutují do jiného hnutí a budou páchat a proklamovat svoje ideály dál a my budem jen povolovat,zakazovat a dikolečka.Zrušení Komunistické strany by asi přineslo dosti problémů ve světovém měřítku a negativní ohlas,poněvafž jinde ve světě komunistické strany fungují jako oficiální strany.Zakažme politiku komunistické strany a její přihkášení k marxisticko-lenické ideologii a demagogii a jejich propagaci základních myšlenek a tézí

0 0
možnosti

Michal Šilhánek

22. 3. 2008 12:09
Re: Bacha na precedens

Jedna zásadní věc - KSM bylo MVCR zrušeno tuším na podzim roku 2006. To že sou rozhodl až teď nemá s ODS nic psolečného.

0 0
možnosti
MR

haloradio

22. 3. 2008 11:50
Svoboda slova a myšlení

Svoboda slova a myšlení je garantována všemi dokumenty o lidských právech. Jako student práv byste to měl vědět. Mezinárodní závazky stojí dokonce nad Ústavou ČR. Charta OSN navíc explicitně garantuje každému národu vybrat si společenské zřízení dle svého rozhodnutí. Pokud je někdo přesvědčen, že společenské vlastnictví výrobních prostředků je humánější a efektivnější, má nejen plné právo toto přesvědčení šířit, má ale i právo jej ve volné soutěži politických sil realizovat. To prvé dělají např. občanské sdružení, nadace a další segmenty bohatě strukturované občanské společnosti, to druhé dělají politické strany a politická hnutí. Pokud chcete svobodu slova, myšlení a politické soutěže suspendovat pro celé významné skupiny občanů, odstraňujete demokracii a lidská práva v ČR.   

Mezinárodní instituce, na které se KSM v případě neúspěchu obhajoby svých mezinárodně garantovaných práv obrátí mu s velkou pravděpodobností dají satisfakci a ČR bude mít jen z ostudy kabát. 

0 0
možnosti