Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

bojovnik2

6. 11. 2008 18:48
Obama je určitě lepší možnost

než svěřit osud světa do rukou starce, u kterého je jen otázkou nejbližšího času než u něj začnou projevy stařeckých vrtochů a demence.

0 0
možnosti
JP

Ginny

5. 11. 2008 11:13
Konzervativní mladý muž

je něco jako kulatý čtvereček.

0 0
možnosti
PN

ktv

5. 11. 2008 10:31
koukam ze uz

mate blog zaplaven reakcemi na vitezstvi obamy tak si taky prihodim - ohledne vaseho mineni na propracovanost ekonomicke politiky: "Obamovo zvolení může na trzich

zafungovat jako okamžitá pozitivní zpráva. Trhy začaly věřit, že demokratický kandidát je lépe připraven zemi vyvést z ekonomické krize

– prokázal lepší orientaci v ekonomických otázkách a větší míru flexibility a pragmatičnosti, kterou investoři oceňují především v kontrastu s dogmatickým přístupem jeho republikánského rivala," uvedl v ranní zprávě analytický tým ČSOB... ono bohuzel uz dneska poucka "snizime dane a budeme co nejmin regulovat a ekonomika se sama srovna" moc nefunguje.

0 0
možnosti
KM

kleo

5. 11. 2008 6:56
to koukáš, chlapečku

R^R^R^R^R^!

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 11. 2008 5:04
OBAMA je vitez!

Je konec voleb, vazeni pratele...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
I

ignorantka

5. 11. 2008 2:48
Obamanos!

;-)

0 0
možnosti
S

sabka

4. 11. 2008 20:06
Obama je chytrý, rozhodný a sexy,

je přesně přesný typ  moderního dynamického prezidenta, takového od dob JFK Amerika neměla. Jeho protivník je  přes všechny nepopiratelné zásluhy, unavený stařík;-)

0 0
možnosti
TV

TVaclavicek

4. 11. 2008 20:02
nesouhlas

Ač jsem pravičák (a možná větší než vy ;-D) s vámi nesouhlasím. Přes svou údajnou nezkušenost je Obamova zahraniční politika lépe vypracována, než McCainova - je založena na reálné situaci.

Spíše u McCain bych se bál o unáhlené reakce (bomb, bomb, bomb,bomb bomb Iran v akci - preventivní útok - který by podle mně byl plánovanou sebevraždou) - mimoto má Obama velmi zkušené poradce.

Co se ekonomiky týče, nedá se říct, že McCain by byl pravičák. Opravdový pravičák totiž musí podporovat privatizaci sociálního zabezpečení a vyrovnání rozpočtu - a naopak oponovat balíčku bailout a zvyšování dluhů. A McCain nic z toho nedělá! Na druhou stranu je pravda, že Obama je, co se ekonomiky týče, na tom ještě hůř.

Ale proč si vybírat mezi dvěma zly, když může občan hlasovat např. pro Libertariány (aspoň jako protestní hlas)?

0 0
možnosti
IV

Ivo Vašíček

4. 11. 2008 18:11
teď už jde politika stranou

problém nastal v okamžiku, kdy se stal jedním z kandidátů černoch. Teď už není cesty zpátky. Když nebude zvolen Obama bude to považováno za podvod a vypuknou rasové nepokoje jako v r. 1968 po zastřelení M.L.Kinga. Když bude zvolen Obama, nemá šanci dlouho přežít. V USA je příliš mnoho lidí, kteří se ho budou snažit zabít i za cenu vlastního života. Až ho někdo zabije vypuknou rasové nepokoje (viz první případ). V r. 1968 muselo být nasazeno na potlačení násilí 60.000 tisíc vojáků. Dnes na to nebude mít nikdo odvahu a bude to katastrofa. Problémem totiž je, že se multikulti ideologie opírá o pokrytectví. Většina bílých se bojí otevřeně přiznat, že nechtějí černochy. To však nic nemění na faktu, že je nechtějí. Na druhou stranu černí vědí, že je bílí nechtějí, ale taky se musejí tvářit, že to tak není. Všichni tedy hrají hru, že je to jinak než to je.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

4. 11. 2008 18:27
Re: teď už jde politika stranou

vy me pripadate jak Ferda Mravenec & Brouk Pytlik, Prace Vseho Druhu Ltd. Je jiste, ze v Americe jsou rasisti (ve vsech rasach, vcetne asiatu), ale tvrdit, ze dnesni Amerika je Amerikou 1968 je totalni neznalost situace.

0 0
možnosti
BP

Baxter

4. 11. 2008 17:53
McCain

No představa že by se prezidentem stal McCain spolu s jeho pologramotnou viceprezidentkou, která vyřvává veřejně nesmysly o zahájení druhé studené války, tak potěš koště. Podívejme se jakou spoušť ve světě za sebou nechala vláda repuiblikána Bushe. Autor se svými naivními představami o světě dobra a zla tu navíc plácá páte přes deváté. BARRACK OBAMA FOR PRESIDENTR^

0 0
možnosti
P

pracovitacikorka

4. 11. 2008 18:02
Re: McCain

Uz se uklidni,pokud to dovedes tak se i zamysli jake nasledky by mohla mit tva posledni veta kdyby byli volici stejne hloupi jako ty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1783x
Mezi mé záliby patří politika, právo, sport, dobrá hudba, dobré jídlo, filmy a v neposlední řadě mí přátelé.

Oblíbené stránky