Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

dolch

6. 11. 2009 8:55
Prostě

ženský jsou jiný. No. :-)

0 0
možnosti
FB

nejchytrejsi

6. 11. 2009 7:45
pokud...

..je zenska hysterka stejne jak ty fanousci, tak se bije taky, se stejnou zakernosti jak voni

0 0
možnosti
MS

Miminobijec

11. 10. 2009 11:14
Suvislosti

Je to jednoduché, po většinu existence lidského druhu panovali velmi tvrdé podmínky, cele naplněné bojem o přežití, takže agresivita byla zcela namístě a aplikovala se účelně, např. při lovu. Navíc žili lidé v malých skupinkách. Dnes žijeme ve složitých společnostech a pokud není zrovna válka je třeba agesivitu spíše regulovat..jenže se to moc nedaří, snažíme se jí spíš úplně potřít, na děti šišláme a zuřivě se je snažíme ochránit ode všeho, co vypadá nehezky-dokonce i před starými pohádkami, v nich totiž občas někdo umře:-). A pokud nějakou přirozenou vlastnost zazdíme hluboko do podvědomí, zpravidla vybublá v naprosto obludné formě:-)

0 0
možnosti
G

Gmur

11. 10. 2009 13:44
Re: Suvislosti

agresivita patri k lidem, ale meli by ji pvladat. Clanek je o tom, ze zeny nic takoveho obdobneho neudelaly a nedelaji. V tom ma pravdu.

Nebo se vam ten zacatek blogu zdal verohodny?

0 0
možnosti
A

Alfie

11. 10. 2009 10:42
Je to normální!

Muži fungují na testosteron, vždycky budou mít blíž k boji - ostatně to od nich i křehké slečny očekávají, že budou mít svaly a v případě potřeby je budou bránit, ne?

Můžeme se ohánět rovnoprávností jak chceme, nikdy nebudou ženy a muži stejní. Nemohou být a je to tak dobře. Ona ta mužská agresivita je jen víc vidět, protože rozbitý nos se těžko schovává. Rozbitá duše není tak nápadná a přece ženy mezi sebou (i s muži) bojují neméně intenzivně, jen místo pěstí používají intriky. A upřímně - kolikrát by mi bylo milejší dostat od kolegyně pár facek, než aby mě pomluvila u šéfa a kolegů. My ženy totiž umíme být velmi nesmiřitelné a bojovat skutečně až do posledního dechu. Pánové si dají "přesdržku" a vzápětí spolu jdou na pivo.

0 0
možnosti
G

Gmur

11. 10. 2009 13:48
Re: Je to normální!

aaaaaach , boze, boze....

Vzdyt nejsme stejni. Rovnopravnost obsahuje slovo pravo. Rozumi se tim stejne postaveni obcanu v obci, state a spolecnosti. BETZ ROZDILU pohlavi.

Chcete rici, ze pokud zeny nerozmati kram s kabelkami, nemuzou chodit k volbam?

A ze muzi nepouzivaji intriky a pomluvy? Tak si prectete noviny alespon jednou za rok. V politice je to na dennim poradku. Vzdyt muzi jsou mistri v intrikach zradach a manipulacich. Navic pouzivaji jeste pesti.

0 0
možnosti
DD

daria dvořáková

11. 10. 2009 10:21
Správně!

Dobrý článek, zcela souhlasím.

0 0
možnosti
RK

Radek0075

11. 10. 2009 10:04
Jakpak si na to přišel?

Ženy se neperou, až na některé výjimky, ale neznamená to že by nedokázaly bojovat. Naopak. A na rozdíl od chlapů dokáží být velice zákeřné. Pokud jde o kabelky, ony se nepotřebujou kvůli nim rvát. Stačí sehnat chlapa kterej kabelku koupí. A když nekoupí, neni problém zavolat jeho manželce že má milenku.

0 0
možnosti