Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

krabi

6. 11. 2009 18:38
blábol

dnes v ČR fungují služby - obchody, benzinky, servis atd. lépe nežli v Německu. I pro ty lidi, kteří jsou do přírody , do lesa...a to moc dobře.

Vám někdo brání , abyste šel do přírody ? Nechte každému, ať si žije život po svém, toho "organizovaného aktivního odpočinku" jsem si zažil dost za soudruhů..Rv

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

6. 11. 2009 18:00
Kdybyste ty Němce slyšel, jak nám závidí,

že si můžeme nakoupit i ve svátek, zatímco oni mají povinně zavřeno, tak byste asi ztratil iluze. A taky nevím, kde berete iluzi, že se ti všichni nenakupující zkulturňují. Možná většina z nich doma zírá na televizi nebo se opíjí do němoty - obchody s alkoholem tam totiž mívají jako jediné otevřeno, čehož naši západní sousedé hustě využívají.

A taky byste se měl na nějaký český hrad nebo do přírody mrknout, pak by Vás přešly i ty další řeči. O svátcích na nich bývá přímo narváno.

0 0
možnosti
RB

erben3

6. 11. 2009 15:00
.

Nezmění se to. Češi vždycky byli a jsou burani Evropy. Tedy až na pár výjimek. I když na druhou stranu, máte pravdu, že v přírodě je ve sváty klid a dá se proto pěkně užít  Třeba sváteční stovečkou na kole :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik