Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lucka1904

5. 5. 2010 7:29
lidl

článek je sice staršího data, ale taky na něj zareaguji.... nejlepší je kritizovat něco o čem nic nevím :-) My máme Lidl docela blízko bydliště, takže tam chodíme a je pravda, že se tam prodávají levné potraviny, ale i různé předměty, ale taky se tam prodávájí úplně běžné potraviny za běžné ceny a dokonce i kvalitní potraviny a pod. za vyšší ceny... vybere si každý... já tam třeba ráda kupuju celozrnné ovesné vločky, které sotva koupím někde jinde... dají se tam koupit sirupy vysoké kvality - bez sladidel, barviv apod, ale taky něco stojí... bohužel nemají všechno, co bych chtěla - třeba z luštěnin mají jen čočku a loupaný žlutý hrách... ale zase mají to, co jinde nekoupím... ráda chodím nakupovat do specializovaných prodejen zdravé výživy, ale dostat se tam, to není jen tak... bohužel pronájem prodejní plochy na dobře dostupných místech je tak vysoký, že by prodejna zdravé výživy dřív zkrachovala než něco vydělala

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

11. 2. 2010 18:55
Já nakupuji v Lidlu a s článkem ostře nesouhlasím

Lidl v Řecku - velmi navštěvovaný supermarket, velký výběr velmi kvalitních tradičních domácích (řeckých) výrobků:

Vynikajicí řecké olivové oleje, výborné řecké sýry, jogurty  atd. K tomu výborné uzenářské německé výrobky jako jsou šunka, vídeňské párky apod.  (v ostatních řeckých řetězcích je neseženete).

Totéž Lidl u nás - výborné a kvalitativně výborné výrobky (taky tomu odpovídá cena). Ale samozřejmě ne všechny. Proto tam chodím jen na vybrané výrobky. Např. na ty německé vídeňské párky! Jsou výborné, plné masa, křupou a  tomu odpovídá cena 160 kč/kg. Dále doporučuji balkánský sýr balíčky á 200g (FROM DOR) - lepší u nás není, jinde se prodává jakési bláto či naopak přesolený "beton". Cena 29 kč/200g - takže taky vyšší než ostatní, ale stojí za to. Dále mražená zelenina - vynikajicí kvalita, filety z tresek - nedám dopustit na lidlovské - procento vody do 5% - atd....

Lidl nemá velký sortiment, za to pár stabilních kvalitních výrobků, jež jinde neseženete. Na Lidl nedám dopustit!

0 0
možnosti
MP

admiral666

12. 2. 2010 11:58
Re: Já nakupuji v Lidlu a s článkem ostře nesouhlasím

R^

0 0
možnosti
C

coj@nato

12. 11. 2009 21:29
Tak o co Vám vlastně jde ?

Nevadí vám, že tady Lídl je, byl jste tam párkrát z nouze pro bedýnky od banánů (asi zadarmo), nic jste tam nikdy nekoupil a vokecáváte to tady, jako nějaký romanopisec.

Tak o co jde ? Já si tam vždy něco dobře nakoupím, i kdyby to byly jen ty výborný papírový kapesníčky za 20 kaček, abych měl do čeho se vysmrknout.:-)

0 0
možnosti

M. Šimánková

12. 11. 2009 20:24
Třeba já.

O uzeninách s 90% masa už bylo níže napsáno, zelenina a ovoce nebývají rozmačkané a shnilé a podřadné výrobky mají všude. Navíc po sušenkách půl kila za 29 Kč nekoukám, takže proč by mi měl vadit? A džus za 10 korun chutná uměle všude, stačí si přečíst údaje na krabici, tak holt šáhnu vedle. U nás je personál normální, dokonce se ke mně chovali slušně a vrátili peníze, když nastal problém u kasy (po zaplacení). Myslím že socka nejsem, ale holt jo, určitě tam zas zajdu.

0 0
možnosti
IH

misaviki

12. 11. 2009 19:38
Lidl je humus

Lidl je naprostý humus. Uráží mě naprosto chování personálu, chovají se ke každému jako k plebsu, který tam přišel krást. Občas tam skočím pro rohlíky a nezbytné věci, protože je to nejbližší obchod v okolí. Ale je fakt, že tam chodí samí divnotypové, můj manžel tam odmítá chodit vůbec.

0 0
možnosti
MP

admiral666

12. 11. 2009 20:52
Re: Lidl je humus

To je holy nesmysl, kolikrat tam jdu bez voziku s batohem na zadech a beru tech par veci do rukou a nikdo mne nikdy nepozoroval jako zlodeje.

0 0
možnosti
B

brnl

12. 11. 2009 18:00
Úsměvný pohled

je vidět že bloger do toho Lídlu opravdu nechodí, tam přeci neprodávají jen to nejlevnější a to nejméně kvalitní, každý si tam  může vybrat jestli pivo za 3,90 Kč nebo pivo za 15,- Kč. Zrovna tak uzeniny a všechno další mají tam párky pro chudinu, cenově dostupné a kdo chce něco lepšího tak si jde do regálu těch luxusních a tam si najde třeba párky v kterých je 90% masa.

Osobně na ceny nikde moc nekoukám a ani si je nepamatuji a přesto do toho Lídlu chodím rád, moderní prodejna, mají tam čisto, to maso atd. to se tam rychle točí takže pravděpodobnost že je něco zkažené je malá, kdo nakupuje něco zlevněného tak si holt musí uvědomit že to zřejmě bude na hranici životnosti.   

0 0
možnosti

M. Šimánková

12. 11. 2009 20:25
Re: Úsměvný pohled

R^

0 0
možnosti
A

archivnidonsimon

12. 11. 2009 17:08
áááá

zase jeden yntoš, kterej nakupuje jenom u místních obchodníků, případně v Bille.;-D Brouku, nikdo tě nenutí tam chodit a cokoliv kdekoliv kupovat, klidně si dlabej v restauraci s 5 Michelinskejma hvězdama a nenakupuj nikde.Zřejmě nechápeš, že prostě největší skupina dotázanejch lidí se vyslovila právě pro ten či onen super(hyper) market. Nic víc a nic míň. Fascinujou mě lidi, kteří nikdy, ale opravdu nikdy do Lídla, Kauflandu a co já vím kam nechoděj, ale přesně věděj, že tam nic není k žrádlu atd. Blevajz je blevajzem, ať to koupíš třeba v nejluxusnějším obchodě a kvalitní věc bude stejná, ať je z Goodness nebo z Kauflandu.:-P

0 0
možnosti
M

motylek_02

12. 11. 2009 16:43
Lidl u nas je

a nakupovat tam chodim. Zelenina je tam dobra, stejne tak mlecne vyrobky. Jako v kazdem obchode, je treba vedet co je sunt a nekvalitni. A v lidlu se vybrat da.

0 0
možnosti
Z

zcek

12. 11. 2009 16:37
:)

Do Lidlu chodí jedna nejmenovaná osoba z naší rodiny:) Když ji navštívím, dostanu sušenky a džus z Lidlu. Sušenky nemají žádnou chuť, rozpadají se a v podstatě je to jako byste si dali do pusy kousek měkké cihly:) Džus má takovou tu umělou chuť, svíravou až nechutnou:) Panuje velké nadšení, jak tam maj lacino. Této osobě po zaplacení všech poplatků doma zbude na život asi o 20% méně než třeba mně. Přesto já si kupuju pořádkou šunku, pořádný sušenky, pořádnej džus a skutečný sýry a salámy, ne žluté/růžové obarvené blátíčko. Prostě - každý si kupuje, co chce:) Já preferuju pochutnání si a opravdové bílkoviny, někdo preferuje 2,- za sušenky, které sice nijak nechutnají, ale stojí přece jen 2,-:)

0 0
možnosti
TH

ydrhsamot

21. 3. 2010 9:15
Re: :)

R^ asi tak...

0 0
možnosti
C

cara7

12. 11. 2009 15:53
Autor

tady pmlouvá Lidl a nikdy tam nic nekoupil!!Já tam občas zajdu a vždy co jsem tam z potravin koupil bylo chutný!Na rozdíl od malých krámků kde nemaj obrat a dávaj vám starý výrobky!:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik