Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

tojsouveci

26. 7. 2011 10:34
Hmm

"Stačí totiž zarostlé značení a malých tabulek s čárkami, značícími blížící se přejezd, si často všimnete na poslední chvíli"

.

"Přitom jako první krok by stačilo, kdyby se před všemi přejezdy instalovala jedna či dvě výrazně výstražné značky"

.

Ty cedele s "čárkami" udávajícími vzdálenost k přejezdu nepovažuji, na rozdíl od vás,  za malé tabulky. A možná i proto nechápu, proč si myslíte, že když mohou "zarůst" tyto tři cedule (80m, 160m, 240m) tak by nezarostly ty, po kterých toužíte. To opravdu považujete za řešení?

0 0
možnosti
AG

angr

26. 7. 2011 8:15
Z článku je patrné především to,

že autor je ještě velmi mlád.... Ale to čas spraví.

0 0
možnosti
RS

autor_tohoto_blogu

26. 7. 2011 8:39
Re: Z článku je patrné především to,

Správně, zestárnout, napůl mentálně zetlít a všem, kdo budou mít energii něco změnit, říkat, že "u nás to prostě nejde".

0 0
možnosti
MA

Adam Mydlář

25. 7. 2011 21:57
nějak nechápu ten rozdíl

Mám za to, že je úplně jedno, jestli zaroste bílá značka s červenými pruhy nebo žlutá značka s černou ťapkou. Vše je o penězích a já osobně tvrdím, že jinde je jich zapotřebí mnohem více a to včetně přechodů pro zvěř.

Až bude vše ostatní fungovat tak jako v Německu, nakonec dojde i na železniční přejezdy.

Tím nicméně netvrdím že dobrovolně a rád přispívám zlodějským politikům do jejich kapes. Tam si naopak myslím že je potřeba začít nejdříve. Vymýtit korupci, při prokázání zabavovat majetky včetně rodinných příslušníků. zavřít s podobnou sazbou jako za vraždu a znemožnit doživotně práci pro stát a to včetně firem, které takového člověka zaměstnají na vyšší pozici než je uklízečka. A na přejezdy bude už napřesrok.

0 0
možnosti
JM

Jana11

25. 7. 2011 21:01
Hezké

Hezké, ale na druhou stranu musím konstatovat, že v poslední době velmi často potkávám výrazné svítící "šipky" v prudkých zatáčkách. Tzn. aspoň toto se zlepšilo. Sem-tam vidím taky svítící stopku.

Ještě vylepšit nájezdy na dálnice + některé železniční přejezdy a bude zase líp.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik