Chci za prezidenta Václava Moravce

Nevolím "ani Losnu, ani Mažňáka". Ani Bahňáka. Nevolím Kadla, ani Miloše. Nemám z čeho vybírat. Můj kandidát je Václav Moravec.

Chci mít za prezidenta Václava Moravce! :-) Proč?

 

1. Není to mladíček

2. Není to dědula v důchodu

3. Má obrovský přehled v politice, jistě by ji zvládl

4. Nešišlá, rozumím mu každé slovo

5. Nelže, vždy používá jen ověřené informace

6. Nekydá špínu a nepomlouvá

7. Chodí i mluví rychle, zatímco nynější prezidentští kandidáti ne

8. Nemá za kamarádíčky ani Šloufy, ani Kalousky

9. Vypadá dobře, reprezentativně (nejsem gay! prostě vypadá líp než nynější kandidáti)

10. Pokud je on gay (je mi to jedno), tak by aspoň poprvé nebyla na Hradě první dáma, ale prostě dva páni

11. Nestraní nikomu, pokud by nevěděl, zeptá se odborníků

12. Není přelétavý, věnuje se politice už mnoho let

13. Zná ho téměř každý z tohoto národa

14. Není členem ani této zkorumpované vlády, ani těch minulých

15. Je dobrej a ještě ke všemu asertivní

 

Jasné, asi už to teď nezvrátím a podpisy mu shánět nezačnu, ani jiní s podpisy neuspěli nebo to nestihli. Volba je jasná: Zemana nebo Schwarzenberga. Můj prezident to nebude ani jeden. Na každém je něco dobrého, něco špatného. 

 

Je mi proti srsti hysterie okolo obou prezidentských kandidátů. Jestli "jednoho, co je za 18", nebo druhého, co je "bez dvou za dvacet", je mi úplně jedno. 

 

Nechci volit někoho, kdo podporuje církevní restituce, kdo podpořil amnestie, zvýšení DPH, všechny Kalouskovy výmysly, důchodovou reformu, zvýšení školného, kdo jinak u projednávání "běžných" zákonů v naprosté většině chyběl. Nebudu ho volit proto, že má mnoho společného s touto zkorumpovanou vládou, jejíž ministři se už téměř všichni vystřídali, mají problémy s prokázanou i neprokázanou korupcí a která jde proti vlastním občanům. Jsem přesvědčen, že Nečasovo-Kalouskova vláda je horší než byl Paroubek, kterého jsme kdysi tolik kritizovali, pamatujete? Schwarzenberg je této vlády členem. Navíc lživou "punkovou" kampaní, zaměřenou na mladé, zneužívá symboly, se kterými by mu punkáči měli naplácat, protože to, čím Sex Pistols ve své době protestovali, jde naprosto zásadně zcela proti politickému konzervativismu, který "Karel" zastupuje a bytostně prezentuje.

 

Nebudu ale ani volit Miloše. Nechci jeho kamarádíčky v politice, nechci levicové nesmysly, nechci lži a urážky. Možná jen na srozumitelnost a úsměvné bonmoty by to byl lepší kandidát než Kája.

 

Nechci prostě volit ani Losnu, ani Mažňáka. Tyto volby nejsou moje. Volby nezmění nic, ale lůza má radost, že má konečně jednou něco ve svých rukách. No, upřímně - nemá. Mocní nám dali do rukou srandovní volbu prezidenta, aby mohli v klidu dál nahoře existovat.

 

Takže můj kandidát je Václav Moravec. Když ne on, tak pak už jedině Chuck Norris.

Autor: Rostislav Siksta | pátek 25.1.2013 13:21 | karma článku: 18,03 | přečteno: 894x