Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

erben3

15. 9. 2009 13:13
.

Jo jo, ale ono jaksi mnohým ždímačům nedochází, že za vyždímané peníze si koupí opět šunty, které vyrobí Číňani zase pro jiné ždímače. Firmy si přestaly konkurovat vysokou kvalitou a začaly si konkorovat nízkými cenami. Svět se v řiť obrací.

0 0
možnosti
PH

petrph

15. 9. 2009 9:55
a má výběr??

Ukažte mi prosím čestné a schopné politiky, kteří ihned po svém nástupu budou rozumně hospodařit s penězi poplatníků, budou dělat jen inteligentní zákony, chránit svoje občany, zajistí nám zvýšení mezd na úroveň Západu... Sem s nimi...

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

15. 9. 2009 8:55
tak trochu přeháníte

"a krásné, prosluněné neděle tráví celé rodiny zbůhdarma chozením po hypermarketech, kde si koupí předražené čínské šunty nebo gumové rohlíky"

On snad občanům někdo zakazuje chodit na procházku do přírody a nařizuje jim nedělní nakupování?  Já tedy nakupuji jen když něco potřebujia snažím s tím být co nejdřív hotov. Pokud takový zákon existuje, račte mě upozornit. Jsem občan dbalý zákonů a nerad bych měl nepříjemnosti.

0 0
možnosti
JD

pedr64

15. 9. 2009 8:52
ha, ha

Vy si myslíte, že se v Německu a Rakousku neprodává v neděli, aby lidi mohli do přírody? Omyl, to je proto, aby mohli do kostela

0 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

15. 9. 2009 9:12
Re: ha, ha

I u nás mohou do kostela, ti kteří chtějí.  A ti kteří tvdí, že jim v návštěvě kostela brání otevírací doba krámu plného světské marnosti? Ti by se nad svou vírou měli zamyslet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
Kapitalismus se od socialismu liší v tom, že v kapitalismu vykořisťuje člověk člověka, zatímco v socialismu je tomu naopak :-/

Demokracie znamená poslouchat názory druhého a protichůdnými názory se vzájemně obohacovat. Demokracie nejsou ani totalitární nařízení vlády, ani nátlak odborů, ani diktát kapitálu, ani diktát pracujících.

Seznam rubrik