Záruka prosluněné lyžovačky s dostatkem sněhu

Ski areál Benecko v Krkonoších, je zárukou kvalitního zalyžování za každého počasí.   

Nadmořská výška, rozlehlost areálu a různorodost krajiny nabízí výborné lyžařské podmínky, ať už na technickém, či právě napadaném sněhu. Pro milovníky procházek a túr je zde mnoho krásných míst s výhledem na Krkonošské vrcholky a pro vyznavače běžkařského odvětví zase množství tras s přijemnými zastávkami pro odpočinek a posilnění.
Ti, kdo mají tamní svahy proježděné vědí, že Benecko je sázka na jistotu. Ti, kdo přemýšlí o místě pro strávení zimní dovolené určitě výběrem střediska v našem nejznámějším pohoří neprohloupí.
Co se týče sněhu, příjemných míst pro posezení s přáteli, či perfektních míst pro nejmenší, kteří se učí lyžařskému, či snowboardovému umění, je volba této lokality "tutovka".
Příklad výletníky vystačí nejstarší rozhledna v Krkonoších, Žalý. Nabízí nádherný výhled do široké krajiny hor a také možnost příjemné procházky, s cílovým občerstvením v místní chajdě.
Ať už si vyberete nedaleké Herlíkovice, Harrachov, Mladé Buky, či jiné z mnoha horských středisek tohoto rozlehlého pohoří, jistě není od věci, udělat si jednodenní výlet na lyžovačku do výše zmíněného, popisovaného Benecka. 
Od čeho by jsme tu ta střediska a sjezdovky měli, než od toho aby jsme je poznávali a využívali?.

Autor: Simona Kutlwašerová | úterý 10.2.2015 16:27 | karma článku: 4,45 | přečteno: 287x
  • Další články autora

Simona Kutlwašerová

1.nákup na Košík.cz

15.1.2020 v 19:35 | Karma: 15,46

Simona Kutlwašerová

Úchvatná Bohemian Rhapsody

27.11.2018 v 15:08 | Karma: 10,97