Smokie v KD Peklo

Smokie v KD Peklo Příznivci této britské legendy, slaví letos 40 let na scéně a připravili si pro své příznivce to nejlepší z jejich diskografie.Pátek 25.9.2015 se proto nesl v plzeňském KD v rytmu hitů a chytlavých melodií Smokie

Pro začátek kapela zvolila hity, jakými jsou např. Mexican girl, I´ll met you at midnight, nebo

From Smokie With Love, nebo Mexican girl..

Publikum, složené většinou z generace našich rodičů, se pohupovalo v rytmu hudby a spokojeně si pobroukávalo texty písniček.

Velmi energický a skvěle hrající bubeník se je pak ještě snažil více rozparádit a rozvlnit svými výmluvnými gesty nad bicími a poté také v popředí pódia.

Zpěvák, pějící ódu, i pár vtipně myšlených narážek na náš jazyk a jazyky sousedních států, se poté rozpovídal o jejich cestě z německého hraní..

V druhé půlce koncertu už ve spodní části KD na židlích moc lidí nesedělo, jelikož si všichni raději stoupli a tančili do rytmu.
Jednou ze skladeb k zakončení večera, po vytleskání kapely na pódium byla jisto jistě skladba Living next door to Alice. Tato všeobecné známá hitovka rozhýbala i ty, kteří do té doby jen seděli a zpívali si s kapelou.

Věřím, že se kapela brzy vrátí na česká pódia, jelikož jejich výraz a slova na adresu pblika byla více než pozitivního rázu.

Smokie

 

 

Autor: Simona Kutlwašerová | sobota 26.9.2015 14:31 | karma článku: 8,28 | přečteno: 324x
  • Další články autora

Simona Kutlwašerová

1.nákup na Košík.cz

15.1.2020 v 19:35 | Karma: 15,46

Simona Kutlwašerová

Úchvatná Bohemian Rhapsody

27.11.2018 v 15:08 | Karma: 10,97