Čemu máme a můžeme dnes věřit?

Občas pročítám různé články na webech, zabývající se různými druhy životního stylu, mateřství a vůbec typických „ženských“ témat.

Narazila jsem na článek, který shrnoval různá fakta a nepravdy ohledně působení antikoncepčních přípravků na možnost početí dítěte. Než bych vypsala vše, co mě k tomu napadlo, rozhodla jsem se to sepsat do dalšího článku.
Nejvíce mě zaujala věta ve smyslu" Pokud věříte v tvrzení, že po vysazení antikoncepce se musí tělo několik měsíců "čistit", tak je to čirý Nesmysl",
Ty publikované tématické "studie", které lidi denně přidávají na různé weby, sice mluví, jeden o koze, druhý o voze, ale toto"shrnutí" by si měli přečíst všechny ty, které věří těm povídačkám o "čištění těla", čekání na bůhvíco, apod..
Tělo, spolu s psychikou,  je schopné neuvěřitelných věcí a tímto ho akorát zbytečně mateme..
Jelikož jsem dost často slýchala , že pokud chce žena dítě, musí čekat „nějakou dobu“, než se bude s partnerem pokoušet. 
Díky bohu to konečně někdo napsal do 1 článku,spolu s dalšími „mýty a omyly“ ohledně tohoto tématu. Komu jinému věřit, než doktorům a odborníkům.?
Kdo chce děcko a má to v hlavě srovnané, nebude čekat několik dalších měsíců, aby pak psychika přestala fungovat v jeho prospěch, ale pustí se do toho ihned..
Každý ať dělá co uzná za vhodné, ovšem tlačit svůj názor dalším lidem s tím,
že je to podložené x testy a analýzami aby si pak ti lidé  přečetly nějaký takový článek a zjistili, že to asi tak pravda nebude, není jistě nic příjemného.
Hodně štěstí a zdravého rozumu všem!
:-)

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Simona Kutlwašerová | úterý 27.3.2018 12:44 | karma článku: 9,19 | přečteno: 694x
  • Další články autora

Simona Kutlwašerová

1.nákup na Košík.cz

15.1.2020 v 19:35 | Karma: 15,46

Simona Kutlwašerová

Úchvatná Bohemian Rhapsody

27.11.2018 v 15:08 | Karma: 10,97