24.Vánoční koncert ústeckých "The Beatles"

Tradiční Vánoční koncert Ústeckých The Boom The Beatles Revial Band and OrchestraJako již tradičně, i letos jsme mohli být svědky již 24.Vánočního koncertu našich „ústeckých Beatles“.Mezi hosty letos patřili již 50let hrající Bonifanti a Michal Prokop s Lubošem Andrštem.

První z hvězd večera, ústecká legenda Bonifanti, se postarali o výborný začátek večera, který poté ještě okořenil M.Prokop s nejlepším z místních kytaristů.
„Boomáci“, jak se jim přezdívá, nasoupili na pódium v celé své sestavě něco po deváté večerní, spolu s hitem Penny Lane a za bouřlivého přivítání všemi příchozími.
Jeden hit střídal druhý, vsuvkami byli méně známé sklatby z dob před rozpadem Beatles hned ze začátku večera, či perly z počátků této legendární liverpoolské party ve finále této tradiční události. Žádná z nich se však neobešla bez hlasitých ovací přeplněného sálu KD.
Jako obvykle, i tentokrát nebyla nouze o známé tváře v řadách pravidelných návštěvníků této předvánoční akce.
Letos bude výtěžek večera věnován Onkologickému centru místní Masarykovi nemocnice.
Večer byl ve všech směrech originální a nezapomenutelný. Těšme se spolu s tradičními návštěvníky na další z koncertů této severočeské skupiny.

Autor: Simona Kutlwašerová | pátek 26.12.2014 10:22 | karma článku: 5,80 | přečteno: 271x
  • Další články autora

Simona Kutlwašerová

1.nákup na Košík.cz

15.1.2020 v 19:35 | Karma: 15,46

Simona Kutlwašerová

Úchvatná Bohemian Rhapsody

27.11.2018 v 15:08 | Karma: 10,97