Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RL

Limburger

14. 5. 2009 23:52
Připadá mi, že v textu vycházíte z mylného předpokladu...

kterým by zřejmě podle vás měla být úplná rovnost mezi těmi na tribuně a těmi na náměstí pod tribunou (bez metafory, suše - mezi politiky a občany - nepolitiky). Zkuste si položit otázku: Kdo komu se tady zodpovídá? Kdo koho volí? Kdo vůči komu je zavázán? A tedy: Kdo do koho má větší, minimálně morální, právo se "trefovat" (teď vůbec nemyslím vajíčky..) ? 

0 0
možnosti

martin013

15. 5. 2009 8:33
Martin - autor

To jste mě pobavil. Takže kdo je politik, je Váš slouha a podle toho se k němu budete i chovat? Jste nad politikem nadřazen? A čím proboha? I politik je člověk.... Ale o to tak ani nejde. Spíš mě vždy spolehlivě pobaví, jak se všichni u politiků dožadují morálních zásad. Sami přece nikdy nelžou, nemanipulují své okolí, nepřihrávají si výhodičky, nevyužívají svého vzhledu....Proboha NE! To by nikdy neudělali! To jen ti hnusní politici jsou takoví. Takže s tím "morálním právem" bych zacházel opatrně. To je dost křehká věc.

0 0
možnosti
PK

kraken

14. 5. 2009 20:28
na hruby pytel, hruba zaplata

Bohuzel s Paroubkem se zjevne po dobrem mluvit neda. Lze, zapira, otaci nazory casteji, nez korouhvicka, urazi ostatni.. tam se proste asi rozumne argumentovat neda.Ne,ze bych schvaloval vejcovrhacstvi,ale chapu, ze uz nekomu ruply nervy.

A ohledne Brozove. Myslim, ze lidem nevadi, ZE prisla do politiky, ale JAK tam prisla. Kdyby zacala pracovat v nejake strane, postupne se vypracovala, sdilela jeji nazory a tak si vypracovala cestu na kandidatku, myslim, ze by vetsina lidi necekla. Ale za tento chladnokrevny kseft - sponzorsky dar+ksichtik a postava za misto v parlamentu nemuze slusnemu cloveku nebyt spatne. Stejne jako Paroubek ukazuje svou odmenu pro loajalni - lidi, kteri na strane dlouho pracovali a podileli se na ni jsou nahle druzi za nekym, kdo "spadl z nebe". A nekym, kdo se doted rozhodne nijak socialne neprojevoval (kdyz uz jsme u tech nazoru)

0 0
možnosti

martin013

15. 5. 2009 8:26
Martin - autor

Hodnocení Paroubka nechávám na Vás. Jen bych dodal, že rozhodně není sám mezi politiky, kdo se takto chová.Brožová taky není přece první případ herce v politice. Co třeba pan senátor Töpfer? Ten se také prokousával až nahoru ? Jenomže Brožová se dopustila "zločinu" a připustila kandidaturu za socany. Ta drzost! Teď už je to bezpředmětné, protože neprošla. Straníci ji nechtějí. Tečka.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

14. 5. 2009 20:20
Tak by mohla p.Brožová

přijmout pozvání do nějaké politické veřejné diskuze, nebo aspoň ke Krausovi.....to by bylo něco!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky