Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Jestli je ta aktivace zdarma a proste nefunguje, tak bych se tim zas tolik nevzrusoval. Je to android, vetsinou to nejede ...... co by me ale pekelne vadilo je plne softwarova stranka veci, kdy pri nabourani se do telefonu muze pak dotycny defacto libovolne platit cizi kartou ..... kdyby takhle vec byla pro windows mobile nebo iphone, tak bych byl VELICE, VELICE na pozoru a asi si v telefonu vypl vyvojarsky rezim a snazil se drzet hodne pri zemi a to jsou enterprise platformy, ktere jsou povazovany za bezpecne. U androidu je to naprosty nesmysl, podle me je vyslovene diletantstvim banky, ze to vubec povoli .... vzdyt android 4.4 a 5 (a tusim i 6ka) jsou zcela nebezpecne, kde existuji placene sluzby, pro odposlech a nabouravani do tech kramu:o) A naprosta vetsina techto zarizeni nema zadne bezpecnostni aktualizace ..... a to nemluvim o ruznych rootnutych telefonech a podobne ..... to je uplne silene! Vubec nerozumim proc delaji pro android internetove bankovnictvi .... na stejny paskvil kam chodi potvrzovaci SMS, to by prece vubec nemelo jit!!! Kazdy druhy den zprava, ze nekomu vysypali takhle ucet ....

Uprimne by me zajimaly podminky techto sluzeb .... hadam, ze tam nebude vyslovene zreknuti se odpovednosti za zneuziti, ale neco ve smyslu, ze je na koncovem uzivateli, aby si zajistil bezpeci sveho koncoveho zarizeni:o) Cimz jsou z obliga:o)

Kdyz se zneuzije klasicka karta, tak je pojistena a je to jasne .... kdyz telefon, tak reknou, ze clovek na to nemel pouzivat nezabezpeceny android (a to, ze pro jine systemy to nedelaji, to je uz vedlejsi:o))))

Ja bych do toho proste nesel. Byl jsem nahlodany, kdyz jsem mel O2, tak zkusit tu vec pro windows phone, kde je to integrovane v systemu a pres SIM kartu se hardwarove sifruji klice, cili nelze zkopirovat jak v androidu u ryze softwarove karty, takze je to bezpecne, ale neprenesl jsem pres srdce, ze bych znova stal frontu nekde u KB a prinesl si domu zas dva stromy v papiru, byt by to bylo klidne zadarmo .....

0 0
možnosti
MT

A kolik tato "uzasna vyhoda" zabere studovani a casu ? Nez to, tak to radsi prejdu na hotovost..

0 0
možnosti
PT

P94e34t34r 13T68o97m53e83k

10. 10. 2016 13:55

Nosím papírové peníze v kapse.

1 0
možnosti
AV

A34n21n79a 25V69e25s28e49l22á

10. 10. 2016 12:43

Stejná věc je u ČSOB . Rozhodně tuto službu nedoporučuji . Podobně bez kontaktní karta ,jako uživatel mám pochybnost nad její bezpečností .

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky