Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Řezníček Zdeněk

21. 1. 2008 17:11
Automaty na kupony

Předpokládám, že všichni důchodci si budou chtít zdokladovat, že už přesáhli onu magickou 5000 hranici a povedou si pečlivou evidenci.Jen nevím, jak při sporech s pojišťovnou dokážou, že skutečně tam a tam zaplatili, když automaty doklady nevydávají?Zde je to podle mě ale jedno.Na 5000 limit totiž nedosáhnou ani ti pacienti, kteří zaplatí 15 000 za léky a poplatky.

0 0
možnosti
JK

quesh

21. 1. 2008 9:30
No...

Jak si to v té které nemocnici řeší, je problém nemocnice, ne vlády, nehledě na to, že vybírat poplatky před vyšetřením je nezákonné.

P.S.: Další z funkcí těchto poplatků je asi tato: Vážený paciente, něco se ti nelíbí? Tak přestaň tlachat a jdi si stěžovat své zdravotní pojišťovně, ta je tu od toho, aby chránila tvé zájmy.

0 0
možnosti

beran

21. 1. 2008 8:24
Lidi, vy si pořád nemůžete zvyknout

na to, že za každého režimu tu je "věrchuška", která dělá zákony a "řídí" společnost. Pro tu ty zákony buď neplatí vůbec a nebo jen omezeně. A pak je tu "lid", a ten má ve skutečnosti stejná práva, asi jako kráva v kravíně. Totiž být užitečný těm nahoře a být rád, že dostane něco do žlabu. Bučet si může skoro podle libosti.

0 0
možnosti
JR

honzarov

21. 1. 2008 6:07
Dobrý článek

Dobře napsaný článek . A jak se to v dané nemocnici praktikuje s poplatkem na pohotovosti, také zraněného pošlou do jiné budovy, ať si první zajístí uhrazení poplatku ?

Zajímavé je, jak byla ODS pro zrušení registračních pokladen, které by značně zatížili drobné podnikatele. Ale vůbec ODS nevadí, že zavedla takovou buzeraci jako nově zavedený systém vybírání poplatků.

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky