Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

14. 4. 2009 15:56
Myslím, že jste udělal dobře.

R^ Karma !!Je dobře, že jste své pocity takto vyjádřil. I to je třeba, a jak vidno, mnohým se to jaksi nelíbí. Holt, někteří nemají zájem, aby se o takových věcech veřejně diskutovalo. A že není politickávůle, to víme už dávno.

0 0
možnosti
TT

tolan

9. 4. 2009 22:33
Nové volby a pomatenci tipu Schwippela skončí...

0 0
možnosti
CR

chemba

14. 4. 2009 14:43
Re: Nové volby a pomatenci tipu Schwippela skončí...

Souhlas. Všichni co nehlasují s Topolánkam jsou pomatenci a patří do blázince.Stalinisti by to nedělali jinak.

0 0
možnosti
PR

pá_ja

9. 4. 2009 16:26
Proč až teď??????????????

Když je to takový poctivec, proč až teď, proč to nezveřejnil o té fabrice hned po nabídce? Ono asi 20 melounů bylo málo zkoušel to dál, ale víc mu nedali, tak položil vládu!

Všichni přicházejí s kostlivci, až když z toho nic jiného nevytěží, viz poslanec Wolf,

p.Tlustý se slečnou a dál a dál, Kořistka.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

9. 4. 2009 15:40
Doplnění

Jak si může člověk zjistit informace o SPZ vozidel, když databáze je veřejnosti nepřístupná? Upozorňuji, že do některých částí registru vozidel je kontrolovaný a omezený přístup.

0 0
možnosti
PR

pá_ja

9. 4. 2009 16:28
Re: Doplnění

Pan poslanec má kamaráda u tajné služby, ten ho vozí všude, má výbornou paměť a styky na registru,

0 0
možnosti
CR

chemba

9. 4. 2009 13:52
Souhlasím s autorem, že prošetřit by se to mělo

Pokud poslanec- tribun lidu- sdělí na stránkách tisku sdělení, že mu bylo nabízeno za to či ono cca 20 milonů , či ekvivalent v podobě " fabriky", tak je to šokující. Pokud sdělí osobukterá úplatek nabízela je zaděláno trestní oznámení.    Pokud to poslanci projde, tak jsem zvědav, jaké pikantní historky proti ODS vytáhne tak týden před volbami do Evropského parlamentu, kde sám kandiduje.

0 0
možnosti
CR

chemba

9. 4. 2009 14:01
Re: Souhlasím s autorem, že prošetřit by se to mělo

jen tak jsem si vzpomněl, jak to fungovalo za komančů. když někdo sdělil názor, který nebyl oficiálním názorovým proudem, tak byl označen za blázna. Má někdo z těch, co tu křičí, že Schwippel je magor, relevantní lékařský nález o jeho duševní nezpůsobilosti? Zatím se jen ví, že se jedná o člověka s nadprůměrným IQ a pevnými morálními vlastnostmi. Tyto 2 faktory mohou být určitou skupinou lidí brány jako v ČR jako nezvratný důkaz duševní choroby.

0 0
možnosti
TJ

Terka_acs

9. 4. 2009 12:29
Autor = najivita sama

Kolik lidí už křivě vypovídalo... kolik lidí už falešně pomluvilo... a kolika lidem se za to nic nestalo... Já říkám, že lže a že si to vymyslel. A taky říkám, že se pak bude musetmaximálně omluvit, ale nic víc se mu nestane. Ani Tlustému za křivou výpověď, ke které stejně nedojde, protože nebude žádný soud.

0 0
možnosti

martin013

9. 4. 2009 12:50
Martin - autor

Tak jsem naivní, ale řekněte mi, o čem ta politika je a bude? JEN o víře, že jeden lže a druhý ne? Vy zrovna teď věříte, že lže Schwippel. Jistě se najdou jiní, kteří věří tomu, že nelže. Co dál? Příště, až začne kampaň a budou o sobě vzájemně říkat - ten lže, ten krade, ten podplácí, ten manipuluje, budete se rozhodovat podle čeho? Podle úsměvu, kravaty, ideologie, sympatií? Nemyslíte, že je třeba volat politiky k odpovědnosti za jejich slova a činy? Pomlouváš - čeká tě soud, podplácíš - čeká tě soud, někomu vyhrožuješ - čeká tě soud. Stal se z toho chlív, ale zamyslete se nad tím proč.....

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

9. 4. 2009 12:12
Dukazy?

Jak chcete neco prosetrovat, kdyz pro to neexistuji zadne dukazy? Proc s tim prisel Schwippel az ted? Vzdyt se jej pry Topolanek snazil podplatit uz v roce 2007. Proc pro nej tak dlouho hlasoval? Proc az po padu vlady vytahne tuhle historku? Navic okorenenou pohadkama, jak se mu mohlo stat, ze by jej ve vlaku obstoupili nejaci muzi a nasilim jej opili... 8-o

0 0
možnosti

martin013

9. 4. 2009 12:20
Martin - autor

Aby se mohlo prošetřovat, nesmělo by to nejdřív ujít pozornosti státního zastupitelství.... Důkazy? Tak podle toho rozhovoru s ním někdo jel (svědek) a v Kramářově vile byl minimálně Tlustý (potvrdil) a další (svědci). Takže důkazem může být jejich svědectví. Proč vytáhl tu histroku ? Nevím. A proč se nebojí, že ho někdo bude stihat pro pomluvu? Prý je mimořádně inteligentní, tak by  měl vědět, že to nebezpečí tu je....

0 0
možnosti
IV

Hell2

9. 4. 2009 11:59
Zbytečná práce

Ale vždyť ona se ani žádná nehoda nestala. To jen pan Schwippel popustil uzdu své nebo kamarádově fantazii. Kdyby jel vlakem, MOHLO by se..., auto někdo PRÝ sledoval a MOHL by schválně způsobit nehodu...  To je případ spíš pro psychiatra než pro veseckou.

0 0
možnosti

martin013

9. 4. 2009 12:09
Martin - autor

No a co ta "státní fabrika", kterou mu měl nabízet Topolánek ? A Tlustý tu schůzku taky potvrdil. To mi přijde daleko závažnější....

0 0
možnosti
JD

pedr64

9. 4. 2009 11:44
spíš by měl konat

Choholoušek

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

9. 4. 2009 12:02
Re: spíš by měl konat

Přesné. Ráno cestou do práce kolem mne projede takové množství aut, že tam to auto ministerstva vnitra projede zcela jistě. Kdyby muj sspolucestující si měl stíhat zapsat SPZ aut, která mne předjedou nebo různě míjí na křižovatkách, tak na to jeden nestačí a musím s nimi jezdit minibusem.

0 0
možnosti
TJ

Terka_acs

9. 4. 2009 11:36
To je jen samé "kdyby"

Najednou s tim vyšel na světlo. Najednou si vlastně vzpomněl, že mu vlastně jeho kámoš, co ho vezl autem, říkal, že ho někdo sledoval. Kdyby jel tím vlakem, tak by ho určitě opili a pak určitě nafotili. ;-D Zajímalo by mě, kdy naposledy jel tenhle pán vlakem.... Tomu snad nemůže nikdo věřit. A ještě si na takovym kecu někdo založí blog, resp. napíše o tom rádoby článek. ;-D

0 0
možnosti
J

jirkaknop

9. 4. 2009 11:39
Re: To je jen samé "kdyby"

A to je další fakt , proč si myslím,že Schwippel nepodal sám tr.oznámení. Co by tam uvedl? Že mu byl nabídnut úplatek? To se vyšetřovatel podiví,že si vzpomněl až nyní. Opití ve vlaku se zasměje a o sledování měl ihned informovat na l. 158. Jinak poslance chrání tzv. Úřad na ochranu ústavních činitelů a ten by ihned zasáhl.

0 0
možnosti