Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cerny.prem

27. 5. 2012 5:31
no to jo

ale pan Hadamczik bude v pohodě, má pěknou cérečku s dobrým platem tak to .

bejt hokejistama tak po tom co vyplavaly tyto informace bych kvůli němu nenastoupil na led.

No jo mně se to kecá nejsem hokejista.

0 0
možnosti

martin013

27. 5. 2012 11:22
Martin - autor

Cérečku jsem někde viděl na fotce. Nevypadá zle..... R^

0 0
možnosti
AZ

Albert Zweistein

27. 5. 2012 1:45
No ale PAN Blaťák byl doopravdy tragickej

jestli on není ze Zlína ;-D

0 0
možnosti

martin013

27. 5. 2012 11:19
Martin - autor

Se smyslem celého článku to souvisí jen velmi okrajově, ale dobrá. Podle vás "tragickej" byl jak a kdy? Celý turnaj, v konkrétních zápasech, při konkrétních situacích? Já jsem přece nikde nenapsal, že chyby neudělal. Kromě toho, zastal jsem se minimálně ještě Plekance (pokud bych použil váš způsob chápání textu) a ten ze Zlína opravdu není.

0 0
možnosti
PH

Concrete_Donkey

26. 5. 2012 17:27
proboha, to není vícemistr, ale vicemistr

S krátkým "i" , více než mistr může být jenom Had. Jinak se mi článek líbí, Had v nároďáku je zlo. Had ven!

0 0
možnosti

martin013

27. 5. 2012 11:17
Martin - autor

Máte pravdu. Omlouvám se za chybu. Ani Word není v tomto dokonalý. ;-)

0 0
možnosti
VMF

všehoschopný ministr financí

26. 5. 2012 16:05
no

to, že Lojza přesně pojmenuje hráče, kteří nehráli ideálně, není vůbec špatně (pokud to nedělá nějakým neurvalým způsobem), to že Blaťák hrál celý turnaj tužku, a že Plekancova chyba rozhodla zápas se Slováky, je prostě holý fakt, takže nevím proč by měl vinu svalovat na nedostatek štěstíčka, jako to mají jiní trenéři ve zvyku Rv ohledně Vůjtka, je sice obdivuhodné, co s týmem letos dokázal, ale to, jak z něj nejen Slováci dělají pomalu trenérského Boha, je přinejlepším předčasné... až vrátí Slováky tam, kde kdysi bývali, na delší dobu, a ne jen na jeden rok, kdy měli víc štěstí než hokejového umu, pak se můžeme bavit o tom, zda-li český svaz opravdu udělal tak monstrózní chybu, jak se nám autor článku (a nejen on) snaží namluvit, když prodloužil Lojzu, který výsledky také má, ač nijak zvlášť obdivuhodné, navíc když můžeme jen spekulovat o tom, zda by to s Vůjtkem bylo znatelně lepší

0 0
možnosti

martin013

27. 5. 2012 11:16
Martin - autor

Myslím, že jste to moc nepochopil. K těm chybám hráčů. Já netvrdím, že je neudělali. Jen bych nesouhlasil s tím, že Blaťák hrál tužku celý turnaj. V mém textu ale najdete poznámku k Hadamczikovi, že je to právě on, kdo s oblibou po prohraném zápase jmenuje konkrétní viníky, aniž by přiznal nějaké chyby své. Tvrdím, že naprostá většina trenérů toto nedělá, omezují se jen na konstatovaní, že se staly individuální chyby a netahá to z kabiny ven. Taktéž po úspěšném zápase nechválí konkrétní hráče. Z Vůjtka nedělám Boha kvůli jeho momentálnímu úspěchu. Pokud jste četl pozorně, tak kvůli celé jeho kariéře, úspěchům se Zlínem, v extralize a v Rusku. Nespekuluji nijak, jestli by naše repre byla s Vůjtkem lepší. Jen jsem si dovolil napsat, že podle mého názoru měl dostat šanci. Je to takto pochopitelnější?

0 0
možnosti
PK

Psychorův klon

25. 5. 2012 17:57
Ehm pane

Tím, že se v prvním odstavci přiznáš k bezmeznému obdivu pana Vůjtka, je jasné, kam bude článek směřovat. Hokej je shoda tisíců okolností a trenér je jen jedna z nich. Možná podstatná, ale nepřeceňoval bych.

0 0
možnosti
M

mws+

25. 5. 2012 18:29
Re: Ehm pane

Ano, jedna s tisíce, ale patrně bude mít na výsledek větší vliv než mávnutí křídel motýla na Borneu. Těch skutečně podstatných okolností je do desíti a hráči, trenér a rozhodčí i těmto zcela dominují.

0 0
možnosti
BM

Bedra

25. 5. 2012 15:12
K čemu to je, takové jitření?!

Váš příspěvek je fandovsky zaujatý a zbytečný, protože neuváženě jitří vztahy mezi - přiznejme si to oběma výraznými trenéry. Takže jste to zcela a úplně zbytečně pos.al. ;-(

A ještě něco. Pan Hadamczyk dovede pojmenovat chyby v souvislosti s pravými jmény, což musí být, jinak se stává trenér trenérem servilním. Trenér, který se dostává do kontraverzí s hráči je právě ten, který pojmenovává věci tak, jak se mají. Trenér, kterého si hráči pochvalují většinou jde s výsledky od 10 k 5.... ale nemusí to být vždy pravda!Pozor, neříkám, že p. Vůjtek není vynikající trenér, ale oba mají rozdílné metody a to přece není na škodu když jsou výsledky u obou. A Hadamczyk je má....[>-]R^

0 0
možnosti

martin013

25. 5. 2012 17:10
Martin - autor

To jitření je dobré především proto, že jsem si dovolil připomenout, že kromě Růžičky a Hadamczika máme nebo jsme měli i další možné kandidáty na trenéra reprezentace. Pokud jsem to tímto podle vás po..al, tak s tím těžko něco nadělám, už je to po..ané. Neznám jiného trenéra, který se vyjadřuje adresně a jmenovitě o chybách svých hráčů, po nevydařeném zápase, aniž by sám své chyby zmínil nebo připustil. Maximálně se dočkáme vždy obecného hodnocení ve smyslu "byly tam individuální chyby". Nutno podotknout, že většina trenérů také nikoho osobně nevyzvedne po povedeném zápase, jen v případě vyjímečných výkonů. V tomto je Hadamczik opravdu dost jiný.... A ještě něco. Výsledky nejsou zase tak úplně všechno. Nevidím nic špatného na tom, když jsou mi metody a celkový přístup pana Vůjtka bližší.

0 0
možnosti
JP

Peldaa

24. 5. 2012 15:03
proč

jsem tady takový článek nečetl těsně před MS, kdy slováci prohráli snad 10 zápasů v řadě s týmy jako Norsko a spol?

0 0
možnosti

martin013

24. 5. 2012 15:15
Martin - autor

Nemáte úplně pravdu. Prohrávali v přípravě těsně před MS, ale před tím vyhráli poměrně dobře obsazený turnaj někde v Bělorusku. Nebyla tam úplná špička, ale počítá se to. A pak si myslím, že teď ten článek byl mnohem aktuálnější....

0 0
možnosti
D

DrMax7

24. 5. 2012 14:49
Blábol...

Musím říct, že jiné označení než blábol, mě po přečetní tohoto textu nenapadlo... Pan Šikl je přesvědčen o tom, že Vůjtek je nekonečně lepší trenér než Hadamczik. Nekonečně lepší. Budiž, může si to myslet. Ale měl by být v takovém případě schopen tento názor podložit nějakým tím argumentem.

Že někteří hráči veřejně prohlásí, že pod Hadamczikem nebou reprezentovat? Kdo, Kvapil? Protože se po něm Hadamczik vozil? Hadamczik mívá ve zvyku hráče, kteří zápas odkloužou, tvrdě kritizovat. V Kvalipově případě má pravdu on a ne Kvapil.

Kauza Duda? Autor píše o kontroverzích, ale uteklo mu, že to byl Duda, kdo Hadamczika jako první poměrně odporně urazil.

A že Hadamczik označil za jednoho z viníků neúspěchu Blaťáka? On si pan Šikl nevšiml, že Blaťák byl na mistrovství náš nejhorší bek? A že podělal už zápas se Švédy? Už tam ho měl Hadamczik sepsout, on si ale hrdinsky vybral mladého Krejčíka. 

Hadamczik je kvalitní trenér, Vůjtek taky. Vůjtek je ale navíc velmi kvalitní člověk...

0 0
možnosti

martin013

24. 5. 2012 15:22
Martin - autor

Jenom technická, nejsem pan Šikl, ale Šik. ;-) Jak jste se jistě dočetl, píšu v úvodu článku své osobní vzpomínky na působení pana Vůjtka ve Zlíně. Proto bych si dovolil argumentovat i tím, jakou práci tady odváděl a jaký hokej jsme pod ním hráli. Nemyslím si, že Blaťák byl nejhorší bek, ale váš názor vám neberu. Přesto si myslím, že označit veřejně Blaťáka a Plekance jako ty kdo měli hlavní podíl na prohře se Slovenskem, nebylo chytré. Uvnitř kabiny prosím, ale ven by se to nemělo dostat. Ano, máte pravdu. Vůjtek je velmi kvalitní člověk. I to jsem chtěl článkem říct.

0 0
možnosti
JH

Sir Humphrey Appleby

24. 5. 2012 13:39
mno...

to že by jinému trenérovi někdo odmítl přijet tu bylo - viz Růžička a Hudler (a bůhví o kom ještě nevíme) nicméně naprosto souhlasím s tím, že chování Hadamczika k vlastním hráčům je naprosto neuvěřitelné. Neznám jiného trenéra který 10 minut po zápase jmenuje konkrétní jedince před novináři a vyčítá jim chyby (a svou nikdy nepřiznal a nepřizná) - tohle prostě trenér dělat nesmí - na veřejnosti se maximálně chválí, negativa a kritiku si má schovat do kabiny - jak k němu ty hráči mohou mít důvěru když je po zápase nejdříve pomluví do novin? Když k tomu připočtu jeho namistrované kecy (viz Kvapil o kterém řekl že je tak kde je JENOM díky němu a měl by mu snad nohy líbat) dotváří to celková obrázek. Já bych pod někým takovým taky nechtěl hrát.  To že je to navíc velký kmotr čachrující s pozemkyu a ovlivňující pozemkový fond je už jen další detail k dokreslení jeho osobnosti. Nikdy nic nevyhrál, přesto trénuje repre - holt má hodně peněz, a velkou moc, trenérský um není třeba...

3 0
možnosti

martin013

24. 5. 2012 15:13
Martin - autor

S Hudlerem máte pravdu. Už si přesně nevzpomínám, co přesně mezi nimi bylo. Vidíte, já si také myslím, že se to nedělá. Přesto níže v diskusi najdete hodně zastánců, kteří proti takové adresné kritice nic nemají, naopak ji vítají. Mně na tom vadí nejvíce, že o svých případných chybách vždy spolehlivě taktně pomlčí.....

0 0
možnosti
JS

sCZECH1

24. 5. 2012 13:38
..

neni to puvodne muj nazor, ale ztotoznuju se s nim celkem: Slovaci byli vzdycky takovi rozlitani, davali do toho srdicka az moc, ne nadarmo se rikalo ze pred vhazovanim pri zapase s nima jsme uz vedli dva nula....Vujtek jim evidentne dodal klid do muzstva, ktery jim sedel....u nasich ale temer na kazdem MS je videt, ze je potreba, aby nekdo ty hrace vyhecoval, nabudil je atd...temer vzdy ti nasi hrajou tu zakladni skupinu nemastne neslane, ale na to playoff se proste umime rozjet.... dokazal by toto p. Vujtek? a povazuju ho za jednoho z nasich nejlepsich treneru

1 0
možnosti

martin013

24. 5. 2012 15:10
Martin - autor

Náš výkon roste s výkonem soupeře. Slováci sami si chválí, že jim přinesl právě velký klid a že mu věřili, protože v pravý čas vždy dokázal přijít s dobrou taktikou. Vzpomeňte na zápas s Kanadou. myslím, že většina trenérů by již 10 minut před koncem propadala panice a nutila mužstvo se víc tlačit. Slovákům se vyplatila trpělivá hra. Nakonec to byli oni, kdo "ujeli". Přitom se to dalo čekat opačně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky