Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

krllo1

15. 5. 2011 16:21
Místo ředitele zeměkoule je už

obsazeno, tak není co řešit. A VV to je okrajovka, ODS s TOP táhnou tu svou káru obětavě dál a my se nestačíme divit, pak už bude pozdě.!!

0 0
možnosti
G

Gašpo

15. 5. 2011 10:27
Predstava, že odchod VV niečo vyrieši

je neskonale naivná. Je pravda, že politická scéna bude kľudnejšia napovrch. Ale fungovať bude úplne rovnako. Véčka svojím amatérizmom proste "natrhli pytel" a začalo sa sypať von to, čo bolo bežným občanom roky skryté. Vážení takto česká politika funguje v samotnom princípe!

Predstavte si, že by bola vačšinová vláda zostavená len z ODS a TOP09. Áno, bolo by menej afér, pretože by sa všetko krásne držalo "pod pokličkou". Kradlo by sa ďalej. A myslieť si, že by sa podarilo urobiť konečne reformy, alebo dokonca zastaviť rast štátneho dlhu... Musím sa tomu smiať.

Tento štát by nedokázal normálne fungovať ani pod vedením vačšinovej jednofarebnej vlády. Garnitúra tohoto Kocourkova totiž na to absolútne nemá. Veškeré ich schopnosti a znalosti tkvejú v tom ako si nahrabať, manipulovať s vplyvmi, stranícky kupčiť atd. To je realita Kocourkova vážení.;-D

0 0
možnosti
S

simsII

15. 5. 2011 9:18
Já si myslím,

že svůj kapitál VV zničily samy, to se profláklo v poslední nahrávce, že jsou bez peněz a chytají se praktik našich zaběhlých stran vyznívá se smyslu "zloděj křičí, chyťte zloděje". jak mohu věřit v jejich reformní étos, když samy kradou. Obecně se soudí, že vznikly na základě myšlenky funkcionářů.knotrů z ODS, že veverky jsou jejich produktem. Po současných událostech mi připadá tato premisa věrohodná. Chovají se úplně stejně jako všechny naše zaběhlé politické strany. Ostuda, ostuda,ostuda.....

0 0
možnosti

martin013

15. 5. 2011 12:06
Martin - autor

R^

0 0
možnosti
PK

repanak

15. 5. 2011 6:33
Jestli si myslíte,

že po "vysmahnutí" té partičky to půjde správným směrem, tak se hluboce mýlíte. Ani v Praze, ani ve Zlíně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky