Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
YY

Yeback

7. 9. 2008 9:02
Článek karma, ale mohl být ještě tvrdší...

...ten šoula, který snad za 3 minutový projev řekne 50x JÁ, JÁ, JÁ, JÁ, by si zasloužil větší sprchu. Je vidět, že bývalý předseda závodního výboru SSM Topolánek má emotivní projevy už od svého mládí řádně natrénované a že přitom zhusta poslouchal z magneťáku song tehdejší mainstreamové kapely Olympic - Já, já, já jenom já...a že ho možná poslouchá dodnes. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
BP

alsetch

7. 9. 2008 1:52
Reakce

Každý má sice právo vyjádřit svůj názor, ale měl by se kontrolovat. Přišlo mi k smíchu, jak autor vyčítá politikům jejich emocionální projevy a sám napíše "citově zcela nezbarvený" článek. Kažeme vodu a pijeme víno? Když opomenu nápad srovnávat zmíněné projevy pánů Paroubka a Topolánka, zůstává mi hlava stát nad tou jistotou, se kterou nám autor tvrdí, že Topolánek je ten, který zorganizoval všechny zmíněné aféry, kromě té Moravovy. Vy jste u toho byl, že to víte ? A nejspíš jste byl i u jednání ohledně fotek pro pana Moravu,že? Kde berete jistotu, že za poslancem přišel rovou pan Kroupa? Myslím si, že Topolánkův projem musí být komentován a vy jste vyjádřil svůj názor. Jenom prosím, až si příště budete stěžovat na politiky, uvědomte si, že jste to my, kdo je volí. Věřte mi, že tím, že volit nepůjdete nic nezměníte. A když nestojíte o změnu, tak na co pak jsou podobné články?

0 0
možnosti

martin013

7. 9. 2008 6:52
Martin - Autor

Jak jsem napsal - vrcholní politici by měli emocím propadávat jen zřídka.Já nejsem a nebudu politik.Emoce si mohu dovolit, přesto si myslím, že můj pohled na Topolánkův projev příliš emocionální není.;-) Jinak opravdu netuším, kde jste vyčetl, že měl podle mě Topolánek něco organizovat.To tam není.O účasti Kroupy byly informace snad ve všech médiích.Nikde to nebylo ve smyslu, že akci "jen" vedl.Pokud Vy volíte politiky, volte.Je to Vaše právo.Naprosto stejné, jako moje - nevolit.A opravdu nemám ani malou ambici svým psaním něco měnit.To bych se poněkud přeceňoval.Na co jsou takové články ? Pro zábavu, k zamyšlení, k diskusi.... A to právě děláme.Děkuji za reakci a zájem.R^

0 0
možnosti
JM

jirka m

6. 9. 2008 22:58
Topolánek nezklamal...

trgická postava českých dějin...

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

6. 9. 2008 20:28
Nejde

to souhlasit, zde narostly už takové postavy, a mimo kovaných bolševiků se silným hlasem, kteří nikoho nepustí ke slovu a na dané téma vytvoří světový rekord v omílání téže myšlenky ze všech 90-ti stran, zde nenajdete silného jedince, který by dokázal nadchnout příznivce pracovitosti-pořádku-pravice. A když už už někde se začíná objevovat talent, je v zárodku bolševiky rozšlapán,  odkecán, zesměšněn!! My jsme takový lidský rod rudých pablbů, to neexistuje v žádné postkomunistické zemi, opakuji v žádné !!!

0 0
možnosti
MP

modrý pohůnek

7. 9. 2008 6:47
Re: Nejde

Morava to je taký talent jak ty, TY TALENTE;-€.                               ;-D  ;-D  ;-D

0 0
možnosti
JV

JfV

6. 9. 2008 15:19
Augiášův chlév ?

Tady si "Augiáš" přeje vyčistit stáj, kterou si sám zaneřádil a jejíž zaneřádění mu doposud vůbec nevadilo, ba naopak si v tom marastu hověl . A myslím si, že má strach, aby případný očistný splach s sebou nevzal i jeho a mileného Dalíka, nedejbože ! Proto to přehrávané rozhořčení, které není vůbec upřímné.

0 0
možnosti
PJ

administrator_xxx

6. 9. 2008 13:32
Martine, kdo je vlastne idiot?

Bohuzel jsem nedocetl clanek do konce a mozna mi tak utekla nejaka moudra, protoze jsem se zarazil hned na prvnim nesmyslu:  "zřejmě bude poslancem spořádaným a zodpovědným. Ne však již nutně inteligentním. Neboť kdo nezná reportéra Novy Kroupu, ten snad ani nežije v ČR. A to na celé kauze, která paradoxně vypukne až v neděli, ale všichni ji už řeší, poněkud nesedí. Kroupova tvář je přece tak profláklá, že jen naprostý idiot by od něj přijímal před volbami poněkud třaskavé materiály. "

Nevim jestli pan Martin (autor clanku) videl prvni dil reportaze "natvrdo", ale zrejme ne, protoze jinak by vedel, ze pan Janek Kroupa se v poradu objevi az zcela na konci, kdyz sledovanemu oznami do ceho se zapletl. Takze kdovi jak je to s tim idiotem .-)

0 0
možnosti

martin013

6. 9. 2008 14:45
Martin - Autor

Jak píšu, reportáž na Nově má být odvysílána až v neděli večer.Některé fragmenty jsou k vidění na serveru http://www.tn.cz.O Janku Kroupovi se zmiňují v souvislosti s reportáží téměř všechna rozhodující média v zemi.Pokud nebyl přímo "na place" a jen šéfoval jiné skupině reportérů, znamená to, že Morava je idiot jen poloviční.Ale možná jste mohl číst dál, protože o Moravu mi ani nejde a článek o něm vlastně není.Je o Topolánkovi a jeho projevu u zelených na sjezdu.Netvrdím, že jste přišel o nějaká moje moudra, napsal jsem svůj názor na věc.Váš názor na účast-neúčast Kroupy beru.Jak jsem napsal - nesedělo mi to.I ten poslední neznámý poslanec by ho měl znát....

0 0
možnosti
IN

ilna

6. 9. 2008 10:24
včerejší rpojev

Včerejší Topolánkův výlev jsem poslouchala v autě a tak mne dostal, že jsem 2x špatně odbočila na trase, kterou jezdím 7 let.  Díky pane Topolánku, poznala jsem zajímavé vesničky, které bych jinak nikdy nenavštívila.

0 0
možnosti
JC

Jára C.

6. 9. 2008 11:34
Re: včerejší rpojev

takže Topolánek může i za to, že jedna nevyrovnaná řidička, zřejmě levicového cítění, nesprávně zahnula.... :-) takovému individuu bych nechal odebrat řidičák, pro malou mozkovou kapacitu ( a to jsem ještě přehnal) :-)  

0 0
možnosti
D

duhastrecht

5. 9. 2008 22:39
Mezi těmi dvěma projevy je

jeden zásadní rozdíl: Paroubek neunesl tíhu volební porážky a řval jako kráva, Topolánek neunesl, že mu za zády připravuje Tlustý podobný podraz, jaký zažili od svých partají Klaus a Zeman a řval jako kráva, v tomto byli oba stejní. Legračně nervní.

Ale Paroubek řekl navíc  jeden neuvěřitelně důležitý a podstatný výrok -"...máme 101 hlasů.."  a právě o tom to je, ODKUD mohl Paroubek pár minut po oznámení výsledků voleb vědět, že ČSSD má automaticky k disposici hlasy všech poslanců KSČM, když obě strany neuzavřeli předvolební koalici, alespoň oficiálně. Proto výrok o únoru 1948 chápu ve smyslu, že Paroubek  za zády voličů připravoval nový rudý puč. Tohle Topolánek neudělal a ODS na rozdíl od ČSSD si sem ani nezve ruské generály.:-©

0 0
možnosti
VH

Totedyne

5. 9. 2008 23:22
Re: Mezi těmi dvěma projevy je

Výrok o 101 poslancích zase já chápu jako upozornění pro vítěze voleb Topolánka, že jen tak snadno jeho vláda nedostne podporu parlamentu. A že nemusí oslavovat předčasně. U poslanců KSČM se totiž dalo s vysokou pravděpodobností předpokládat, že vládě ODS důvěru nedají.

Citovaný výrok k únoru 1948 skutečně patřil k té Kubiceho zprávě.

0 0
možnosti
VH

Totedyne

5. 9. 2008 22:08
Pane premiere, vyděrač není obět !

Dal jsem sice karmu, ale s začátkem článku moc nesouhlasím. Emotivní reakci pana Paroubka po volbách považuji za oprávněnou. Zveřejnění tzv. Kubiceho zprávy byla špinavost, ne první a ne poslední ze strany určitých lidí. A demokracie určitě utržila ránu, i když s tím rokem 1948 to pan Paroubek přehnal. Mohl se spokojit s rokem 1989. Emotivní reakce pana Topolánka jen zastírá špinavé metódy Moravy, Dalíka a dalších z okolí pana premiera.

0 0
možnosti
TT

tolan

5. 9. 2008 20:40
Projev Topolánka si vyhledám, poslechnu ....

Ovšem že bývalý? soudruh Tlustý se chová jako debílek, o tom není pochyb.

0 0
možnosti