Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Harry_sportsman

6. 5. 2011 17:16
Souhlasím především s tím,

že přes proklamované sliby Hašek nic neudělal s kvalitou rozhodčích v Gambrinus lize. Rohodčí stále pískají stejně skandálně, ne-li ještě hůř, než předtím ...

0 0
možnosti
H

honys

6. 5. 2011 16:28
Nechápu proč je tolik křiku o krachu Slavie.

Pánové, zatím jste asi vůbec nepochopili, že sport je zde až na druhém místě, ale hlavně je to business. A v podnikání se stává, že se něco nezdaří a firma zkrachuje. Jindy je důvodem, že firmu někdo vytuneluje a nechá zkrachovat. Fanoušci se mohou zlobit, ale dle zákona do toho nemají co kecat. Jestli to nevadilo ani hráčům, kteří dlouhou dobu údajně nedostávají plat a přitom stále chodí do práce, tak je něco na této situaci podivného a je docela možné, že je vše jinak. Nevím, proč by měl Hašek dělat něco na záchranu Slávie, dělal někdo něco na záchranu Zetoru, Poldi, Unipletu, nebo jakékoliv jiné české firmy, která byla přivedena ke krachu? Nikdo, protože to přísluší jen vedení firmy. Podal někdo návrh na insolvenci Slávie, nikdo! Tak o čem tu vlastně kecáte?!!!!

0 0
možnosti
K

kolyvanov2

6. 5. 2011 16:34
Re: Nechápu proč je tolik křiku o krachu Slavie.

Kuprikladu Zetor se zachranoval hodne:-) Ale rekneme, ze ve hre byly pracovni mista, tak budiz (hodne velky budiz). O co ale jde v pripade Slavie? O uplny prd. Jestli se to fanouskum Slavie nelibi, tak at udelaji sbirku pro sve milovane hrace, kteri uz tri mesice nedostali plat. A jestli svuj klub v prvni lize pujckou neudrzi, tak holt prijde treti tym z druhe ligy. Jako miniaturni problem bych to videl jenom v pripade, ze by v lize mel zbyt lichy pocet tymu. jinak to pro fotbal neznamena vubec nic a Hasek dela vic, nez by musel. Pokud ma popmahat Slavii splatit dluhy, tak to rovnou muze postavit stadion v Usti...

0 0
možnosti
H

honys

6. 5. 2011 16:18
Nechápu proč je tolik křiku

0 0
možnosti

martin013

6. 5. 2011 16:26
Martin - autor

Co na tom nechápete? Náš fotbal je po čase opět na titulních stranách světových agentur....... ;-)

0 0
možnosti
CR

chemba

6. 5. 2011 16:18
Čtu diskuzi a zatím nikdo věrohodně neobjasnil roli Haška

v této tragické taškařici.Proč jednal za zavřenými dveřmi s nějakou společností Natlanland? Proč s nimi jednal před jednáním licenční komise? Seděl Hašek následně na jednání této licenční komise? Mohl Hašek ovlivňovat z titulu šéfa fotbalu rozhodování licenční komise? Proč byl zástupce tajemné společnosti Natland vůbec připuštěn na uzavřené jednání fotbalového svazu a zástupců slavie? Prosadil jejich účast Hašek osobně? Nezastupuje Hašek při jednání s Natlandem současné majitele ?.Co z toho má Hašek tedy osobně? Kdyby skutečně totiž Hašek chtěl nějak situaci řešit, tak si sedne s majiteli a ne virtuálními zájemci, kteří si přišli s beranidlem Haškem prorazit dubové vrata do Slavie.O tom, zde to bylo celé za strana Haška nezištné, nechám na posouzení každého jednoho.Čichněte! Necítíte kolem všudypřítomný zápach korupce?

0 0
možnosti

martin013

6. 5. 2011 16:27
Martin - autor

R^

0 0
možnosti
ŽV

žíznivej velbloud

6. 5. 2011 15:34
Shnilé a zkažené

Musí odpadnout aby léčba byla uspěšná.

0 0
možnosti

martin013

6. 5. 2011 14:55
Martin - autor

Úvodem malá omluva, chvíli jsem nebyl on-line. Díky všem za názory a podněty, k některým se budu snažit vrátit. Jen bych nechtěl, aby se diskuse zasekla jen na problému vlastnictví Slavie. Nadpis a téma článku je "Ivan Hašek - hrobař českého fotbalu?" , samozřejmě, že je text psaný pod vlivem včerejších událostí na Slavii. Jenom bych dodal, že někde to jde. Sparta, Brno, Baník a další, se za své majitele zřejmě nestydí. Proč nám Slavia aspoň nelže, když podle některých názorů není vlastník důležitý? :-) Proč prostě neřeknou nějaké jméno? Ale zpět k tématu. Tím je působení Haška v roli předsedy Svazu a jeho působení v kauze Slavie. Já osobně jsem od něj čekal víc. Možná neoprávněně, nebo naivně. Asi to bylo pod vlivem té vytvořené aury kolem něj....

0 0
možnosti
K

kolyvanov2

6. 5. 2011 15:12
Re: Martin - autor

Vlastnik Slavie prece znamy je. Stejne jako treba vlastnik Brna. ROzdil je v tom, ze ve vlastnikovi Slavie se vsichni stouraji, zatimco u vlastnika Brna vsichni veri tomu, ze to vlastni primo ten "prvni" vlastnik a nikoho nezajima, jestli to tak je nebo neni.

Hasek? Klicove slovo je naivni asi. Co mohl v kauze Slavie udelat jinak? Napda mne jedina vec - nemusel ji bezduvodne prodluzovat nejakou tu lhutu pro predlozeni dokumentu. Ale jinak netusim, jak predseda CMFS muze vyresit to, ze jeden z klubu CMFS ma dluhy. Slavia jiste nebude jediny klub, ktery ma dluhy. Ma Hasek resit problemy Slavie z duvodu, ze ... Vlastne z jakeho duvodu? Misto Slavie proste postoupi treba Jihlava. To neni problem fotbalu jako takoveho, to je problem ciste Slavie. V hokeji padla Jihlava, Brno, oboji kdysi basty. OStatne Slavia ve sve historii uz druhou ligu hrala, tak v cem je problem?

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

6. 5. 2011 14:27
Fotbal pohřbila media, která v hlavních zprávách

výsledky z čutání dávala důležitostí na čelní místo zpráv. Když k tomu uvážíme, že být fanouškem, jako stylem a smyslem života, stačí trochu jednoduchost a strhané hlasivky, Je nová mentální droga na světě, se všemi důsledky, jako mafiánství, podvody, uplácení, závislost. atd.

0 0
možnosti

martin013

6. 5. 2011 15:00
Martin - autor

Fotbal je společenský fenomén, s tím nic nenaděláte. ;-)

0 0
možnosti
L

Leff

6. 5. 2011 14:03
Proč by zrovna ve fotbale mělo být něco jinak

všude, kde se otáčí velké peníze se s nimi čachruje. V 90. letech se to týkalo hlavně průmyslu, o něco později bank, dnes jsou to nemocnice, školy, dotace z EU. Proč krachuje Sazka? Není to náhodou kvuli aréně za miliardy, kterou z principu nemůže vlastnit a příštích 50-100 let provozovat nějaká akciová společnost, ale jedině stát. Nakonec taky všechny arény u státu skončí. Námi všemi několikrát přeplaceny.

Tak tu neplačte nad Haškem, nad pár bafuňáři, je to hodně podobné i jinde. Hráči za to nemůžou. Ani my ostatní za to nemůžem. Nebo že by..?

;-)

0 0
možnosti
K

kolyvanov2

6. 5. 2011 14:08
Re: Proč by zrovna ve fotbale mělo být něco jinak

Jakoze Slavii nekdo vytuneloval? Nebo ze Sazku nekdo vytuneloval?

Slavie je zadluzeny klub. Takovych je v Evrope tisic a jeden. Rozdil je, ze do zbyvajicho tisice jejich majitele porad lijou prachy a nekrachuji. Sem tam se objevi takovy, kde uz vlastnik penize dolil a pak to krachne. No a ted se to stalo Slavii. Neni prvni, ani posledni.

V pripade Sazky rozhodli VLASTNICI (nikoliv management), ze si postavi halu. Kdyby vlastnici rozhodli, ze se nic stavet nebude a ze at to postavi bud stat nebo at to MS u nas vubec neni, tak by se nic nestavelo a Sazka by zadne problemy nemela. Dokud by teda vlastniky nenapadlo neco podobnyho jindy

0 0
možnosti
K

kolyvanov2

6. 5. 2011 13:25
Mam teda na autora dva dotazy

1) Kdo presne vlastni Arsenal

2) Kdyz bude vetsinovym vlastnikem Slavie Intel, tak to bude v poradku? Protoze je vlastnik v prvni linii jasny (a kdo vlastni Intel nam bude jedno)? V tom pripade ale prosim vyporadat s tim, ze vlastnik Slavie v prvni linii je znamy. Akorat to neni Intel. Kdo bude rozhodovat o tom, kdo je dostatecne duveryhodny vlastnik?

0 0
možnosti
PC

pivovarský chasník

6. 5. 2011 13:50
Re: Mam teda na autora dva dotazy

Podle mého názoru není ani tak velký problém kdo Slávii, potažmo kterýkoli jiný sportovní klub, vlastní, ale především to, jak se ten vlastník chová. A to především u současné Slávie problém je.

Pokud by to byl např. Intel, bude se velmi pravděpodobně chovat diametrálně jinak, tedy podstatně transparentněji. Jinak by poškozoval svoje obchodní zájmy, což si firma velikosti a renomé Intelu nemůže dovolit.

Můj dojem je, že současnému vlastníku Slavie, ať už je to kdokoli, jde především o to, že chce provést nějakou nestandardní operaci nebo přímo špinavost. Možná ji už provedl dříve a nyní se jí snaží krýt. Výsledek bude podobný a pro Slavii velmi nepříjemný.

Od pana Haška, jako očekávaného spasitele českého fotbalu, čekal fotbalový národ asi podstatně více. Ale v tak prohnilém státě, jakou současná ČR je, spasitelé nemají šanci něco zásadně změnit.  

0 0
možnosti
PB

Barkynson

6. 5. 2011 13:12
Njn,

dokud se hrálo pro radost, čest a vítězství, nezáleželo skoro nikomu na tom čí ten který klub je.Párek a pivečko nahradily miliony, srdce a touhu vítězit - bafuňáři.Myslím, že by možná bylo lepší začít znovu, amatérsky a chutí.Protože jinak neskončí jen Slavia, ale za nedlouho nahradí hráče roboti a vše se oficiálně přizpůsobí sázení.Dnes je to stejné, jen vydojit co jde a po nás potopa.Chudáci kluci, kteří se od dětství snaží hrát skutečně fotbal pro radost.Dnes už neexistuje snad opravdová jedenáctka, která by hrála za sebe, své touhy a cíle.Vše je provázáno penězma a taktikou.Dříve se všichni ti co nastupovali v jednom dresu znali i jako kamarádi.Dnes je uplně každému jedno vedle koho nastupuje, má své úkoly a ostatní je nezajímá.V naší lize to tak není ani vidět, ale když občas koukám na jihoamerický fotbal, je to skoro k zbláznění jak je výsledek celku hráčům fuk.A mám pocit, že současné vedení ČMFS se snaží dosáhnout podobného znechucení i nám...

0 0
možnosti

martin013

6. 5. 2011 13:16
Martin - autor

Dík za reakci. Musí být jasný a silný veřejný tlak na transparentnost. Jinak už to opravdu nebude ani o sportu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky