Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CR

chemba

12. 10. 2011 15:05
slavie byla tam kde byla

nejen z důvodu nekoncepčního vedení, bezbřehého nakupování hráčů a neřízení a nevedení slavie jako celku. myslím, že podstatná chyba je v tom, že ve zdejším netransparentním prostředí existuje firma , která si provozuje fotbalový oddíl. bere miliony od sponzorů, za vstupné, od fotbalového svazu, nikomu a za nic neplatí  a peníze vyvádí mimo firmu slavie. a pokud není jasné, komu to patří, kdo prokáže v účetnictví kolik a kdy co do oddílu dal, tak se nehneme z místa. Prostě kdo chce provozovat veřejnou věc, fotbal, musí prokázat svou identitu. jinak to musí skončit tak, jak to skončilo, že při debatách o neuhrazených platech hráčů se vynoří bílý kůň, který neví za koho a co mluví.

0 0
možnosti
PB

Barkynson

5. 10. 2011 22:36
Nečetl někdo někde

nějakou reakci Pavla Řeháka na angažování Straky?To bude myslím bezva počteníčko..Takových Slavistů co je všude okolo a oni angažují rudého démona, to má být asi pokračování konce tohoto našeho památkovým úřadem chráněného klubu??Když to nešlo z venku, tak to Řebíček a Straka udělají zevnitř??

0 0
možnosti

martin013

6. 10. 2011 9:20
Martin - autor

Včera se mihla v TV zprávách, myslím na Nově, krátká Řehákova reakce. No nadšený samozřejmě nebyl..... :-) Řebíček je omyl. Koupil si hračku, tak musíme přetrpět, že si s ní bude pohrávat.

0 0
možnosti

martin013

5. 10. 2011 22:19
Martin - autor

Není zač.;-) Jo, jo, přesně tak. Mirek Kouřil pokračoval v Sigmě Olomouc. Slavia udělala s Vaniakem terno. Teď bych mu přál, aby vydržel a přežil. Pořád věřím, že lepší normální časy mohou nastat i ve Slavii.

0 0
možnosti
T

tomas77

5. 10. 2011 18:35
kouřil

s tim Mirkem Kouřilem jste mi udelal radost, ze slavie šel k nam do sigmy kde jsme ho měli rádi, ... byl to skvely hráč

já tu slavii měl rád snad jen kvůli Vaniakovi, jen jsem zvědav jak ten ted dopadne, ...

0 0
možnosti

martin013

5. 10. 2011 22:20
Martin - autor

Promiňte, ten příspěvek nahoře patřil sem, jako reakce na vaši zmínku o M.Kouřilovi.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

5. 10. 2011 15:41
A čo si predstavujete pod takým slovom

brizantní

?

0 0
možnosti

martin013

5. 10. 2011 18:30
Martin - autor

;-D tak to se zeptejte hlavně France Straky, který to slovo často a rád používá. Já jsem našel, že znamená "třaskavý" nebo "výbušný".

0 0
možnosti
VN

ketiv666

5. 10. 2011 12:07
Zachovejme chladnou hlavu.

Dobrý den, dovolím si oponovat. Jsem fanouškem Slavie od dětství a přiznám se, že to co se kolem mého milovaného klubu odehrává mne taky s*e. Slavia se dostala do velkého srabu předchozím vedením (můžeme to nazvat amatérismem, tunelem, nekoncepcí nebo i řízeným zánikem ze strany jistých skupin). Vstoupil nový investor/majitel, ať už je jakýkoliv. Jako nový manažer bych asi udělal podobný krok, rázný řez. Prostě bych chtěl svůj podnik řídit jinak, než dosavad. Výměna vedení i nižšího managementu k tomu patří, obklopím se lidmi, kterým věřím. Pana Straku jsem ze začátku bral jako novinářskou kachnu, poté jsem vzteky skřípal zuby (zvlášť při pohledu na tiskovku po Olomouci) a včera jsem si s klidem poslechl pořad "Na slovíčko". S již chladnou hlavou dávám slavistickému vedení včetně pana Straky dobu hájení. Je jednoduché odsuzovat na začátku, já si počkám na výsledky. Píšete, že pan Straka nemá výsledky, tak jednoznačné to není.

0 0
možnosti
JD

pedr64

5. 10. 2011 12:15
Re: Zachovejme chladnou hlavu.

jo, Straka mluvil jako vždy emotivně, ale mělo to hlavu a patu

0 0
možnosti
JD

pedr64

5. 10. 2011 11:48
jako celoživotní slávista

jsem se nad angažováním Straky podivil a následně očekával, co bude následovat. Odpor ze strany fanoušků jak Sparty tak Slavie na sebe nenechal dlouho čekat. Je ale oprávněný? Možná před 40, 50 roky, kdy hráči hráli ve svých klubech celou kariéru. Ale nyní, kdy klubismus už téměř neexistuje, je to spíše k smíchu. Fotbal se dávno změnil z nějaké srdcové záležitosti v byznys na straně jedné a v show na straně druhé. jeho aktéři jsou na jedné straně profesionály a na staně druhé herci. Jestliže Straka před pár lety servíruje tatarák ve formě slavistické hvězdy a tvrdí, že Slavii teda opravdu nikdy, je to jen show pro dav, který chce právě toto vidět a slyšet. A Straka jako profesionál to ví. Te´d je angažován Slavií a pevně věřím, že se bude snažit odevzdat pro ni to nejlepší(jestli na to má je věc jiná). Mě tedy jeho angažmá žíly netrhá.

0 0
možnosti

martin013

5. 10. 2011 12:30
Martin - autor

Díky za reakci. Já mu prostě nemám důvod věřit. Stejně, jako nevěřím novým majitelům a vedení. Možná je to můj osobní problém, ale uznávám spíše klidné trenéry typu Škorpil, Komňacký apod., než tajtrlíky Straku, Radu nebo Hřebíka. Kdysi se ptali Škorpila na to, jestli je trenér schopný během zápasu ovlivnit dění na hřišti, zda hráči vnímají jeho pokyny. On to řekl jasně: "Absolutně ne. Kromě toho, že vás vůbec neslyší, tak jsou stejně v podivném tranzu a soustředění, takže moc nevnímají. Trenér má jedinou možnost, jak věci ovlivnit a to je střídání". To bych podepsal. Škorpila jsem během zápasu v životě u postranní čáry neviděl. Když vidím tajtrlíka Straku, jak hopká kolem lajny a gestikuluje, je mi směšný. Možná je to show, možná je to i byznys. Ale mě (beznadějně starou školu) pořád zajímá spíš ten fotbal. Proto mi žíly trochu (přiměřeně) trhá.

0 0
možnosti
M

MaléPivo

5. 10. 2011 10:44
ty jsi blb

dostali jste skvělého trenéra, možná vás i vytáhne z těch sr... ve, kterých jste.

0 0
možnosti

martin013

5. 10. 2011 10:50
Martin - autor

Dobrý den, pane MaléPivo. Někdo je MaléPivo, jiný zase blb... Ale ani MaléPivo by nemělo neomaleně tykat blbovi. No co už.... Tak skvělého trenéra. O tom si s dovolením taky myslím svoje. Stačí se podívat na jeho trenérské "úspěchy". Kam šlápl, tam sto let tráva nerostla. Samozřejmě, kromě železné Sparty, která je naštěstí tak železná, že ji ani blázen Straka nemůže zničit. A to říkám jako slávista....

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky