Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hana Dvořáková

28. 1. 2008 11:53
Máte karmu

taky mám spoustu a velmi pestrých vzpomínek.Matikářky na gymplu jsme se báli kluci i holky,ta nás psychicky hodně ponižovala,ale boží mlýny semlely i ji a její rodinu.Fyzikář byl pes,ale frajer na školních výletech,člověk s nadhledem a rozhledem.Dějepisářka tak hodná,až nám ten předmět znechutila.Jeden předtermín z matematiky nás udělalo 6 lidí po hodinové debatě o rychlení rajčat. Od vyhazovu od státnic(pán mi to sliboval 4 roky) mě zachránilo to,že pán rok před státnicemi zemřel.

0 0
možnosti

Karel

28. 1. 2008 8:42
Další chytrák

Milý Martine, dříve měl potíže s udržením moči jeden učitel z deseti tisíc, dnes mají stejné potíže stovky učitelů. Běžte na pár měsíců zaskočit na základku za nemocného učitele - a už první den se dozvíte, že jste ču-----, pi----, idiot, kretén, že jim můžete vylízat pudel..... A pak teprve pište o učitelích!A nechte se připojistit proti napadení.....

0 0
možnosti

Martin - autor

28. 1. 2008 8:59
Re: Další chytrák

Tu moč neudržel žák....Ale asi to myslíte jinak.Zřejmě jsme se nepochopili.Já píšu o svých vzpomínkách a zážitcích mých přátel.Dnešní stav znám taky jen od přátel, protože někteří z nich na základce učí.Nedělám si iluze a nepíšu nic proti současným učitelům.Jen opravdu vzpomínám.Pokud by mě ovšem učitelé snad napadli, jak píšete, tak si myslím, že to je taky k zamyšlení...... :-)

0 0
možnosti

Glock

28. 1. 2008 8:02
Ono je to také o rodičích

Nutno říci, že na současné "úrovni" se podílejí i rodiče svým nekritickým pohledem na své ratolesti. Osobně by mne nenapadlo doma si stěžovat na učitele, že mne uhodil (záhlavec). Protože bych dostal další se slovy "Asi věděl za co ti ho dal." Potom je to o důvěře mezi rodiči a dětmi a o výchově dětí. Lze se dopracovat i k takové míře důvěry, že za celý "gympl" přijdou rodiče na třídní schůzky až před maturitou, aby "to nevypadalo, že student je sirotek".

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1795x
Narozen v roce 1970 ve Zlíně,ve znamení Vodnáře. Pozorovatel a spolutvůrce postmoderního světa.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky