Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Olej Petrolejovic Naftenko

21. 10. 2008 13:21
zbytecne

clanek neresi, skoro bych rekl, ze je vylozene blby... tohle si myslim, ze nikoho moc netrapi

0 0
možnosti
JTB

JTB

19. 10. 2008 13:39
Pustil jste se na hodně tenký led...

...zrovna ta pasáž o tom, že trenér odmítá na tiskovce vytrubovat do světa sestavu, je doslova vycucaná z prstu. Nevím o tom, že by Rada na někoho útočil, obzvlášť ve srovnání s výstřelky Brücknera.

A hlavně: kde jste proboha viděl, aby trenér na objednávku médií vytroubil den před zápasem sestavu? Pokud by to udělal, je skutečný amatér, ale tady se zachoval naopak zcela správně.

Podobné to je i s kritikou volby sestavy. Volíte nesmyslné a laciné argumenty. Fenin odehrál v Polsku solidní závěr utkání, je stálým členem reprezentačního kádru a v aktuálním formě je skutečně hned za Barošem, tak proč mu nedat šanci? Slova Šilhavého byla asi jen třešínkou na dortu. Takže pokud to chcete parodovat, pak tedy použijte příkladu Svěrkoše při hypotetickém zápase v Ostravě. A tragickou Olomouc do toho netahejte.

Sice na tuhle lacinou kritiku asi pár  hospodských remcalů uslyší, od myslících lidí však karmu nezískáte.

0 0
možnosti

michalsif

19. 10. 2008 18:17
Re: Pustil jste se na hodně tenký led...

Rozhodně nechci po Radovi, aby vytruboval sestavu den předem. Ale stačí říct, že sestavu chci známit nejdříve hráčům a nemusím vyprávět, že o ní ještě nejsem rozhodnutý. Stejně tak jsem nepolemizoval s nasazenm Fenina, ale mohlo to být třeba odůvodněno jeho výkonností spíše než tím, že se hraje v Teplicích. A jestli nevíte o tom, že by Rada na někoho útočil, stačí si přečíst prakticky jakýkoliv rozhovor s ním.

0 0
možnosti
A

anty18

16. 10. 2008 18:13
supr

Pěkný článek a docela jsem se pobavil.Jen stojí za úvahu zamyslet se nad tím, jestli je tan amaterismus jen u nás.Jak jej odstranit,to je jasné..Úplná změna svazu

0 0
možnosti
TV

Witty1

15. 10. 2008 21:54
Kdyby

prisel ve fraku,lepsiho trenera to z nej neudela.

0 0
možnosti
FP

MudaFuka

15. 10. 2008 21:28
Taky jsem si toho vsimnul..

Rada je jen projekce Kocku, Duricku, Sloufu a Daliku ve fotbalovym svaze. Hruza.. Ja si i mozna preju pruser repre, aby uz se ten chliv vymet

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2941x
Autor si i po třicítce udělá čas, aby se podíval na dobrý fotbal.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky