Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vidím, že tu každý napsal svůj názor nejen na článek, který jsem napsala jako zamyšlení... 

Souhlasím, že by se mělo už konečně jednat aby se neopakovala taková tragédie. Chápu, že to není jednoduché, ale sama přemýšlím co mohu já v tomto světovém problému udělat a zda se nad našimi názory pozastaví "chytré" hlavy z EU. Nebo se pouze pokusí předstírat zájem až do další pohromy, které by je mohla dokonce stát životy. Ale doufejme, že už to rychle a lépe vyřeší než před pár měsíci!!! ;-)

0 0
možnosti
Foto

S modlením jděte všichni s prominutím do.....

Je potřeba aktivního odporu proti teroru a politice zbabělosti. Patetické kecy a pózy nás ZASE vzdálí řešení. Jako už tolikrát.Rv

1 0
možnosti
JD

Nemodlím se. Nejsem věřící. Nicméně na ně a jejich blízké myslím.

A teď k tématu. A teď k tématu. Na světě je denodenně mnoho hrůz a "nespravedlnosti". Neumím reagovat na vše a nedokážu stále myslet na všechny. To by mne paralyzovalo a myslím že podobně by na tom byli ostatní.

Proč tolik silných reakcí na Paříž? To je jednoduché. V Evropě máme výborné privilegium, už přes 70 let jsme neměli válku, žijeme celkem v klidu, v bezpečí a s vysokou životní úrovní. A to se teď mění. Když se toto stalo v Paříži, může se to v podstatě stát kdekoliv v Evropě. A to je velmi silný pocit.

2 0
možnosti
MS

Tak jiste, ze kazdy clovek i kazde zvire, u kterych prijde nazmar zbytecne zivot je velka skoda, ale podstata toho co se odehralo v Parizi tkvi nekde jinde a to je na poukazani nefunkcniho systemu, ktery nyni v Evrope panuje a tim se neumerne zvysuje bezpecnostni riziko pro obcany v cele EU. Nemame chranene vnejsi hranice Schengenu (tim padem absolutne nefunguje tak jak ma), po EU se tak potuluji lide, o kterych toho moc nevime a v jednom pripade uz je prokazane, ze na syrsky pas v rijnu v migracni vlne v Recku prosel jeden z utocniku v Parizi (zdroj:BBC, die Welt atd). Nefunguje Schengen, nefunguje azylova politika a kolabuji bezpecnostni opatreni, takze je na miste, aby toto nyni bylo v popredi a zacalo se to urychlene resit, jelikoz to nebyl ojedinely utok,tech bude v budoucnu vic a vic pokud se EU v cele se svymi lidry neprobere a nezacne migraci resit racionalne a tak aby se odbouraly bezpecnostni rizika pro stavajici obyvatele. Cesta je formou australskeho modelu a nechapu proc se podle nej uz nejede, dostalo by se tak pomoci opravdu potrebnym a odbourali by se ekonomicti migranti a taky bychom tu nemuseli resit bezpecnostni rizika atd

2 0
možnosti
PC

No tak právě ten nalezený pas je na tom celém to nejpodezřelejší.

Co na tom, že to byli údajně nějací Belgičani, nejspíš též Francouzi, ale HLAVNĚ, byl tam Syřan. A My, EU, NATO, USA potřebujeme získat mandát k tomu "vlítnout" do Sýrie a ukázat tomu Assadovi zač je toho loket. Co na tom, že už tam jeden "četník" úřaduje (Assadem jsa ku pomoci vyzván).

Toho se bojím. Moc, moc, moc bojím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1264x
Ahojte, Já jsem dívka, která chce něco změnit ve světě. Chce dát svůj názor najevo a nechce se bát, že ji někdo za její názor bude odsuzovat. Mám své názory a dokážu si je prosadit i když je to těžké.

blog:https://rennalife.wixsite.com/life
instagram:https://www.instagram.com/renna.life/
twitter: https://twitter.com/life_renna?lang=cs