Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem na tomto světě již nějakou řádku let a nepamatuji si, že bysme v dějepisu používali jiná slova jako černoši, nebo cikáni. Dnes je doba, kdy se vše řeší a tím že chceme býti papežtější jako papež, zbytečně přiléváme olej do ohně.

Mám velkou obavu, že další generace raději tato nebezpečná slova vypustí, než by zavdávala příčinu k nepokojům.

Tedy se možná stane že vše černé bude tmavohnědé a při kontrole barvocitu bude třeba i trocha fantazie.:-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Je to tak, Šichtářovou na prezidenta. Než budou volby, tak už bude starší (a Zeman tady bude stejně ještě jedno volební období).:-)

3 0
možnosti
RZ

Také jsme diskriminoval cikány - jak je město Sokolov přistěhovalo v rámci "začleňování" k nám do vchodu, už jsem věděl, že tam nemáme co pohledávat, tak jsme se odstěhovali a je to. Že by takto vznikala ghetta? Doporučuji všem

1 0
možnosti
JM

Autorko, ještě EU jste tam zapomněla dopsat.Také zrušit. A možná by tam bylo dobré dopsat i soukromou banku FED, ale to bychom si pak zahrávali se životem, jako Kennedy. MMF je celá jedna fraška, kdo pak tam asi má právo veta? Že by nevinná USA?

1 2
možnosti
JR

J69a82r43a 91R54a20n61k

5. 9. 2015 0:14

Nectete uz od roku 2011, co se v Syrii deje a ze jiz nekolikrat pouzilo veto Cina a Rusko8-o....sorry, asi neumite nemecky nebo anglicky, mohu Vam to sem naskladat:

Proc jste nenapsal tento blog v roce 2011, jste bylo mozne vse zastavit.....ale pak se nekolikrat v OSN postavili na zadni Rusko a Cina a vetovali veskere intervence  tam, presto Rusak a Iran dal dodavali zbrane Asadovi, to Vam tehdy bylo jedno8-oRv

1 6
možnosti
AD

Okamžitě zakázat slovo černý a nahradit výrazem tmavě šedý  ;-D!!

Super článek a karma! R^R^R^

11 0
možnosti
JC

J62i33r30i 19C21e37e

4. 9. 2015 14:29

OSN nic nevymýšlí. OSN jen papouškuje zprávy neomarxistů typu AI, nebo HRW, které jsou řízené a financované kdo ví kým.

Ty zas využívají denunciace národních "nevládek" a aktivistů, kteří horlivě donášejí na vlastní zemi, aby se dostali k penězům na "řešení problémů", které trápí menšiny v jejich domovinách.

Tyhle zprávy už nemají ani hodnotu toaletního papíru, protože je nikdo nebere vážně, právě kvůli absurditám a halucinacím, které obsahují.

Takže poslední zpráva HRW (OSN) nám sdělila, že ČR diskriminuje Romy v otázkách bydlení, zaměstnání a výuky, a že počet vyloučených lokalit narostl o 250%.

To je ovšem krásné vysvědčení Člověku v tísni, Stehlíkové, Uhlům mladším i starším, Šimáčkovi, Šabatové, Úřadu pro menšiny, atd...

A ti, místo aby s vědomím vlastní neschopnosti a s prošustrovanými miliardami v zádech vyvodili odpovědnost a zmizeli ze scény, tak místo toho stupňují agresivitu vůči majoritě a prohlubují závislost minorit na státu.

A nakonec, nikdy jsem netušil, že diskriminace ve vzdělání znamená, že systém pod hrozbou sankcí nutí Romy ke školní docházce.

15 0
možnosti
JR

J36a29n 90R18á45ž

4. 9. 2015 19:24

Moc hezky napsané!

Zvláště ta část připomínajících nám všem, že OSN konstatovala, že miliardy, které z veřejných prostrrdků putují k všelijakým neziskovkám a začleňovacími agenturám, popřípadě vládním i nevládním výborům

0 0
možnosti
JJ

Ano, OSN už je totálně k ničemu nebo lépe řečeno, už jen slouží k prosazování zájmů muslimských zemí, které OSN už ovládají.

6 0
možnosti
BM

A kocoura Mikeše, kterého ukradli cikáni, knížku od K.H. Máchy "Cikáni", Baltazara ze Tří králů "černý vzadu..), cikánskou pečeni.... Ale nakonec i Betlémy, Vánoční stromy na náměstích, vařejné hraní koled a vše, co by uráželo muslimskou menšinu...

Že je to přehnané????

12 0
možnosti
RS

Rasizmus je dedictvi predku. Rasizmus ma kazdy ve svych genech bez ohledu na barvu pleti. I napriklad v Ruande vyvrazdovani Hutu ( 1 mio) melo rasisticke pozadi.  Puvodne rasizmus byla obrana lovist. Je zajimave, ze mnozi o rasizmu mluvi a nevi o co vlastne jde i kdyz je stary jako lidstvo. Doporucuji se blize informovat o atavizmu.

0 2
možnosti
JC

J34i89r63i 73C20e42e

4. 9. 2015 14:45

Vraždění ve Rwandě bylo rasismem? Jak Hutuové, tak Tutsiové patří k bantuským kmenů. Já měl zato, že šlo o pokračování kmenových válek, které zarazili Němci v rámci kolonizace.

Nejprve Hutuové vytlačili kmen lovců a sběračů Twa, posléze začali být sami vytlačování pronikajícími pasteveckými kmeny Tutsiů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 697
  • Celková karma 40,35
  • Průměrná čtenost 19927x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka, autorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2024 kandidátka do Senátu ČR.

Seznam rubrik

Oblíbené články