Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P74a19v39e89l 81N31o83v44á68k

19. 3. 2013 22:32

Vždycky jsem se udržel zdržet komentáře, ale teď jsem se už musel zaregistrovat a komentovat. Velmi vítám kritické výtky k argumentaci v diskuzi. Přesto a rozhodně v kontextu dlouhodobé smysluplnosti Vašich příspěvků musím volat BRAVO! Nesouhlasím se všemi Vašemi názory, dokonce s některými hluboce, stejně jako s některými hluboce souhlasím... Ale Vaše schopnost vhledu, zaměření se na věc a v neposlední míře umění formulovat to podstatné z pozic odbornosti a zároveň zdravého rozumu je to, co v současném světě je tolik třeba. Přál bych si, abyste byla vzorem, podle kterého se bude ubírat úsilí feministek. Fotka je vedlejší, ale jen trochu. I tam jste pozitivním příkladem, že podstatný je úsměv. Dík a vydržte! PN[>-]V!!;-DJsem tu poprvé, tak si to snažím užít.;-)

2 0
možnosti
PB

P81e75t23r 75B58u96k12a63l

16. 3. 2013 11:18

Kdyz se slavnostne predstavoval NERV, tak jsem jasal radosti, ze se pohnem kupredu. Po tech letech je vsak jasne, ze NERV pomaha asi tak jako cyklisticka helma, kterou ma cyklista pri jizde v batohu.

1 0
možnosti
MJ

To přirovnání s tou zpátečkou je trefné. Jen bych se chtěl zastat politruků - dohnali jsme rakousko. Tedy stav rakouska z roku 1990. Doufám, že dohnat stav z roku 2013 nám porvá 11,5let.

2 0
možnosti

DOHNAT........ A PREDEHNAT !!!

1 0
možnosti
Foto

V mezinárodním srovnání jste jaksi cudně opominula dodat konkrétní parametry a hodnoty, z nichž jste k negativním závěrům došla, tedy jste (evidentně naprosto neúmyslně) potvrdila výroky NERVu.

Jak šikovná....

0 3
možnosti
JL

Což o to, pokud se vy chcete srovnávat se Somálskem?

1 0
možnosti
Foto

Zde platí ono okřídlené "kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti"!:-/

0 0
možnosti
VH

O nepravdivém tvrzení o výši dluhové služby škoda mluvit. Případně je nutné říct, jaké období srovnáváte (jestli to před Sobotkou a nebo až po Sobotkovi - v druhém případě jsou náklady dluhové služby nižší - doporučuji prostudovat závěrečné účty).

3 4
možnosti
VH

V a š í m  štěstím je, že je celková  ú r o v e ň   d l u h u   n í z k á .   Kdyby tomu tak nrbylo, nemohla byste strašit (bože, ten nemilovaný Miloš měl s těmi novináři pravdu!)  zvýšením zadlužení o "neuvěřitelných 17,5 %".  Pokud by se již blížilo současné zadlužení stovce procent, zvýšení zadluže by činilo (zřejmě "uvěřitelných") necelých 6 %.  A to nemluvím o tom, že slušný ekonom srovnává čísla meziroční a nikoliv "tříroční". Jenže ono by to číslo vyšlo malé a pro vaše hudrování nevhodné, že? (PS: On ten nárůst byl o 240 mld.???  Za jak dlouhou dobu?)

  Pro vaši informaci některá zvýšení zadlužení předchozích vlád: Zeman 2000: o 26,6 %, Sobotka 2004: o 20,2 %.

3 5
možnosti
LH

Češi byli, jsou a budou nespokojení vždycky. Nemyslím si že to mají v povaze, spíše raději haní než chválí. Už moje maminka říkala " když nenajdeš u stejskala u vejskala nehledej"!!

1 1
možnosti
SN

:-)  Píši už po druhé - jste nejen pěkná, ale i chytrá a dovedete nazývat věci pravými jmény! Právě poslouchám Zemanův inaugurační projev a napadá mně, že až tato vláda dojede ke svému neslavnému konci, měla byste (ačkoliv zřejmě nepříslušnice některé z politických stran),zastávat funkci ministryně financí. To nemyslím pejorativně, moc bych Vám to přál, a doufám, že spolu se mnou i řada rozumných lidí ! R^VR^!!

15 2
možnosti
Foto

U Vás už jsem zvyklý na úroveň, která odráží míru Vašich znalostí v náplni blogu. Způsob podání je sice mírně znevažující, ale vyhovuje mi. No ale s tou zpátečkou, to jste mě dostala. Jasná Karma.

12 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,53
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články