Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I65v46o 26P96a86t33t27a

23. 10. 2014 14:45

Možná že se Vám paní Markéto zase přitíží. Paní ministryně M. Marksová sice ví, že má státnici ze statistiky, zato sama o sobě neví kým je!  Více v článku: Ministryně a dítě. Dostupné na adrese: http://sociologie.netstranky.cz/12-cast-ministryne-a-dite.html

0 0
možnosti

Jak to ta autorka dělá, že má takové schopnosti a možnosti ? To opravdu netuším.

0 0
možnosti

Vysoké školy v nás ubijí minimálně polovinu našich invenčních schopností. Samozřejmě matematická statistika se po večerech učí doma učí dost obtížně, jelikož s vynášením grafů politických preferencí v excelu to má pramálo společného. Vysoké školy nás naučí ovládat nástroje vyšší úrovně, to je vše. Prostě místo zedník bakalář si můžeme před jméno napsat trošku lepší titul. 90% znalostí přichází po vejšce.

0 0
možnosti

No já svůj titul také nikde neuvádím, nikde se s ním nepodepisuju, nemám ho na vizitkách. Ale je mi úplně šumák, jestli někdo jiný svůj titul nebo počet nějakých státnic všude uvádí, nechápu, proč bych se kvůli tomu měla řehnit 30 minut. Ať si každý o sobě sděluje, co uzná za vhodné.

5 0
možnosti

J15a98n 93F38r14o18l37í21k

10. 10. 2014 16:05

Také jsem to slyšel a je to fakt k smíchu aby ministryně o sobě prohlašovala, že umí číst a psát a počítat. Fakt je, že u náčelníka policajtů je takové ujištění prospěšné aby se vyhnul ftipům proč chodí vždy dva.;-D

3 0
možnosti
Foto

Do kamene tesat, paní Markéto, do kamene!!! R^

2 0
možnosti

Skvěle napsáno. Karma! Před nějakou dobou jsem taktéž napsal blog k té naší titulománii - http://pavelszturc.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=278948

2 0
možnosti

J89a77n 45R38á43ž

10. 10. 2014 11:13

"Vzdělání je nejdůležitější statek, titul je pouhá čepice na hloupou hlavu" tuším, že to jsou slova rektora slovutné university.

Vždy si na ta moudrá slova vzpomenu, když se dozvíme na jaké škole získali a jakým způsobem např. pánové Hašek (Jihomoravský hejtman), Benda (poslanec Sněmovny ČR), Onderka (brněnský primátor) atd.

" Titul pro politika má skutečnou hodnotu asi jako spézetka se stejnými čísly pro kmotra" jak kdosi moudře pravil.

8 0
možnosti

Milá Markétko,

obdivuji u vás, že umíte velmi často výborně zaměřit vaší kritiku a přitom vtipně poukázat na některé související události.

Tentokrát se vám to moc nepovedlo, protože jste tak trochu popudila množinu lidí,

kteří žádný vysokoškolský titul nevlastní. Nějak jsem tu vejšku nedodělal taky, ale říkám si, že pokud se presidentu Havlovi klonil celý svět, tak asi ta vejška, ani další tituly, nejsou to nejpodstatnější i když s jeho postupem a rozhodováním v mnoha věcech nesouhlasím, ale i mnozí jiní úspěšní lidé se bez toho titulu také neztratili.

To, co nám říkal náš profesor s velkými zkušenosti z oblasti řízení v oboru zpracování materiálů: "Kdo je blbý před maturitou, tak je blbý i po maturitě," s tím, že to platí i pro vysokoškolské tituly, mohu jen potvrdit, ale to se rozhodně nevztahuje na vás.

Naprostá většina vysokoškoláků jsou schopní lidé, ale těch blbých je tam stále dost a čím více je v dnešní době vysokoškoláků, tím více je tam těch blbých. Bohužel to potvrzují některé názory nově titulovaných expertů a to zejména v oboru politologie a humanitních věd. Hlavně se těším na to, co nám nová ministryně předvede, ale zatím jí držím palce.

0 0
možnosti

Ach bože .... jestli nevíte co je to nadsázka a bonmot, sjeďte si třeba Zemanovy výroky za poslední půlrok jeho panování :-)

0 0
možnosti

J86a12n 57F21r42o60l33í78k

10. 10. 2014 16:08

Madam to jako nadsázku rozhodně nevyslovila. Také jsem to v TV viděl. No a Zeman to je kapitola sama pro sebe.;-)

1 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli nejvyšší vzdělání se rovná nejvyšším schopnostem. Jakou teorii z jaké vysoké školy uplatnit? Bez selského, tedy zdravého rozumu, žádný zářivý výsledek nevytvoříme. V těch vysokých funkcích často hrají i jiné faktory než samotné vzdělání a někdy i ten rozum. A tím je věrnost té straně, tedy její ideologii, kterou na tom místě zastupuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články